Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ingen självklarhet

2012-02-25 @ 12:34

Inget speciellt för många av er, men en bedrift för mig. Jag fick ut två barn innan klockan 10 på en lördagsmorgon för att gå till lekparken. Inte helt lätt med en hyfsat nyfödd som äter lite när han vill, och en 2 åring som tror att hon kan göra lite som hon vill. Men vi hade en bra förmiddag i lekparken. Folke sov och Tyra lekte. Enda problemet är ju det här förbaskade vädret. Det var bara is och vatten i lekparken, så ungen blev ju helt våt och kall. Antingen får det vara vinter eller så får det vara vår. Ingen blaskigt mellanting passar mig.

20120225-122838.jpg
Syskonvagnen var ju ett bra köp eftersom Tyra iallafall gillar att gå bredvid och hålla i det där snöret man ska ha om det är halt. Men hon har faktiskt suttit i den ett par gånger och jag är glad att vi köpte den. Det är inte helt lätt att ha ståbrädan just nu i slasket nämligen.En kommentar på inlägget “Ingen självklarhet”

Kommentera


ett + 5 =