Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Jotex

2011-08-29 @ 08:00

Min mamma sa att hon köpt lite grejer som hon visste vi behövde till Tyra, och det är ju väldigt snällt. Nu är det så att det kommer från Jotex, känner ni till det? Och herregud vad jag har fördomar mot Jotex, don’t even get me started, men jag tänker väl kanske lite för mycket på mormor och mamma och att det inte är speciellt ”hippt”. Sist jag tittade i en Jotex katalog var det kanske lite för mycket ”ungkarlslya” stuket för mig, fejk-skinn och allmänt smaklösa ting.

Men därför vart jag lite förvånad när jag bläddrade i en katalog hemma hos min mamma (som dessutom köpt fina gardiner därifrån), och hittade några prylar till Tyra. Jag sa det till mamma som har kommit ihåg det, tack mamma! För just sängkläder och sånt tycker jag är lite trist att köpa. När jag tänker efter har vi inte köpt ett enda påslakanset till Tyra. De hon hade i sin lilla spjälsäng fick vi av en av vårs bästa kompisar, två set och ett babytäcke också, köpte bara kudde själva. De påslakan hon har nu i sin säng är från när jag och min lillebror var liten (det är en speciellt känsla att bädda ner Tyra i de lakan som jag själv sov i som barn, en känsla en nytt påslakan aldrig kan ge) och nått som vi fått av andra kompisar (vi har många vänner med barn, en stor fördel, speciellt när några är ”klara med bebisverkstad” och gladeligen blir av med vagnar, kläder och leksaker).

Nu får Tyra iallafall nya fina påslakan (bra inför vinterkräkesäsongen med många ombyten, hehe). Med ugglor på dessutom! Dessutom hade hon smugit med en pläd, som jag tror blir perfekt överkast, och matchande krokar som Tyra kan hänga sina handväskor och ”fina halsband” på. Hennes ”fina halsband” som hon kallar dem består av en medalj som jag fick när jag sprang Sthlm Halvmara förra året, samt ett halsband vi pillat ihop på ÖF i hampa och med träpärlor.

ugglepåslakan>pläd

krokKommentera


− 2 = fyra