Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Kallt och vackert

2013-01-23 @ 14:59

20130123-145330.jpg

Det är så kallt och vackert nu så det ger lite fjällen känsla ibland. Tröttheten sitter fortfarande i men det kan bero på att Markus jobbat varje dag 10 dagar på rad, och om det gör mig trött så kan ni ju tänka er honom. Men han får ”vila ut” med barnen på fredag när jag ska till jobbet. Hihi.

Bra saker den här veckan är Tyra och hennes lugn och sans. Strålande humör, hyfsat samarbetsvillig och snäll. Knåpar ihop halsband till lillebror och ger han stora kramar. Det är en snäll sida. Provar på att göra alltmer saker här hemma själv som hon annars brukar gasta om hjälp för. Imorse sa hon hej då på dagis för första gången utan en pedagog! För att vara Tyra är det en verklig milstolpe. Och det var hon som valde det själv.

En annan bra sak är den lättsamma gruppen människor på kyrkans öppna förskola. Som alla verkar sitta i ungefär samma båt och hjälpande händer sträcks fram åt höger och vänster och nya kontakter skapas. Det är befriande på nått sätt. Det är fördelen där vi bor, att det ibland känns väldigt litet och alla känner alla eller känner till alla på nått sätt. Samtidigt som stora staden ligger 20 minuter bort och bjuder på anonymitet.

Men det här med att börja jobba igen. Även om det är vemodigt och ångest så ska det i ärlighetens namn bli bra. Det kommer göra mig gott tror jag.

Kan ni genom den här texten fatta hur trött jag är i huvudet? Känner mig som jordens mest osammanhängande människa just nu. Har redan tappat tråden med vad jag tänkte säga egentligen. Kan ha varit nått om det jag fyndande på kidsbrandstore och fick hem idag. Får återkomma till det. Behöver mer sol tror jag!

20130123-145756.jpgFolkes nya halsbandKommentera


sju × 8 =