Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Leksaker leksaker

2013-01-27 @ 10:18

Och vill man köpa leksaker till Folke när han fyller år och inte bara ”tråkiga mjuka paket”, vilket jag förstår att det finns ett visst intresse utav, så kommer här lite förslag. Leker han med andra saker än med Tyras Mickispis och stekpannorna så leker han med bilar och drar runt på dessa. Sådana där bilar som man trycker ner och sen åker iväg tycker han är roligt på öppna förskolan. Han gillar att sortera och är ganska bra på det. Han börjar behöver fler egna skedar och gafflar eftersom hen envisas med att äta själv.

Alla bilder är lånade från lekmer.se. Där är det förövrigt rea på de flest av ovanstående saker. Dessutom kan man välja att sortera leksaker på ålder såsom 1-2 år, och på så sätt få lite inspiration och se vilka som är bästsäljare för specifika åldersgrupper.

Nu ska vi på kalas och fira Rasmus som fyller 1 år! Tänk att bebisar kan fylla år, sa Tyra. Ja tänk! Jag kan säga att 2012 var ”året som försvann”.Kommentera


4 × åtta =