Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Min lilla kråka

2011-09-29 @ 21:38

20110929-212009.jpg

Åh vad jag saknar min lilla läsekråka när jag är bortrest. Trots att man blir så trött och ibland utmattad av en helt vanlig dag när man ska lyckas jobba och sen vara en bra mamma ända fram tills läggdags så är det ju ändå det bästa som finns. Man känner sig verkligen halv när man inte är med sitt barn. Otroligt vilken påverkan de har på ens välmående.

Tyra var tillbaka på dagis igen för första dagen sen i måndags när hon var kladdig i ögat. Hon har varit frisk sedan tisdagen redan, men Markus som också varit bortrest en del på sistone passade på att ta ut en semesterdag och få ha lite kvalitetstid med Tyra. Hon har kommit in i en fas när hon är stundtals väldigt mammig, och då tror jag att det kan vara skönt även för henne att kunna umgås med pappa helt själv. Det är nått hos mig som triggar igång henne till att bli klängig och gnällig, men jag antar att det är min fulla uppmärksamhet hon kräver.

Men tom det saknar jag. Och jag saknar hennes varma kropp som ligger som klistrad mot ens egen på natten (Tyra kommer alltid över till oss nångång på natten/morgonkvisten, inte mig emot, jag måste erkänna att jag älskar det), jag saknar att ha henne lliggandes på min arm och tryckt mot mitt bröst. Om jag ska välja ut de stunder som är allra bäst på dagen, eller med att vara förälder, är nog att vakna med Tyra bredvid sig och ligga och killa på henne och viska och sjunga lite sångar. Oslagbart. Så vaknar jag nästan varje morgon, och det kan man leva på resten av dagen.

Nu ska jag krypa ner i min tomma hotellsäng. Men imorron är det fredag och jag kommer att gosa ihjäl min lilla kråka när jag kommer hem.En kommentar på inlägget “Min lilla kråka”

 • Helen.HUSnrNIO

  Det är jobbigt att vara borta från sina små.
  För mig räcker det med tiden jag arbetar eller möjligtvis några timmars egentid.
  När det blir över natten så känns det i mammahjärtat.

  Ha en fin fredag!
  Helen.HUSnrNIO

  2011-09-30 kl 10:58 f m

Kommentera


6 × = tjugo fyra