Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

morgonmyser

2011-01-07 @ 09:17

IMG_3260

Tyra morgonmyser i pappas fåtölj. På TV’n är det Nicke Nyfiken, och ibland multitaskar hon och tittar lite i Nicke boken samtidigt. Pappa säger hon och pekar på TV’n. Tror det betyder Apa, eller så tycker hon att pappa är lik Nicke. Vem vet.

Vi hade takras inatt. Med andra ord, ALL snö ramlade av taket och ner på våra långsidor. Mycket kul. Detta innebar att jag vaknade upp till att vi inte längre hade en gång från uppfarten till framsidan. Vi brukar ha en liten gång mellan huset och ner till brevlådan också. Den var också helt borta. Så det fanns bara en sak att göra imorse; ut och skotta. På med kläderna på Tyra efter frukost och ner i vagnen. Ut genom groventrén ovch så sätta igång. Herregud vad mycket snö det var. Men nu är det klart. Och jag är väl typ 500 kalorier fattigare, minst, hoppas jag. TUR att vi inte har vår infart och parkering på nån av långsidorna, hade ju kunnat vara slutet för våra bilar.

Där vi skottar gångar nu förresten är nog där vi sätter plattor i sommar. Det ska bli kul. Kanske lika bra att vi aldrig la nått gräs i höstas, risken är väl att det hade helt dränkts sen när all denna snö ska smälta. Nu får den framtida gräsmattan iallafall en vår, sommar och höst att rota sig tills det är dags för nästa vinter!

ha en superfin fredag nu! Jag måste slänga mig in i duschen nu för jag och Tyra får snart gäster!2 kommentarer på inlägget “morgonmyser”

 • Stina

  Blev du? Det är ju intressant! Är du helt säker på att du inte missat någon dag?

  2011-01-07 kl 10:44 f m
 • Liw

  Går Nicke på TV eller har ni film?

  Härlig start på dagen, om inte annat så fick du dagens motion :-)

  kram och fin fredag på er med!

  2011-01-07 kl 11:22 f m

Kommentera


+ 1 = åtta