Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

mys pys myyyyyyys fredag

2011-01-14 @ 21:47

hörrni. Jag läste ett inlägg i Fotbollsfruens blogg här för ett tag sen. Inlägget gick i stort ut på att allt är så himla myspysigt ibland i bloggvärlden. Att alla bloggerskor ibland inte verkar gör annat än att mysa, och helst på fredagar. Då myser hela Sverige som mest. Jag håller lite med faktiskt. Det är ibland tröttsamt att läsa om allt myspys som verkar förekomma. Samtidigt som jag inte gillar att läsa bloggar där det gnälls ständigt, så det är ju en svår balansgång. Det fattar jag med. Livet med småbarn är ju ibland allt annat än myspys, men om jag skulle gnälla på allt som är jobbigt så skulle nog ingen av er orka läsa bloggen. Men vi är ju alla mänskliga. Livet är inte alltid myspysigt.

Vårat fredagsmys började bra. Vi var på Öppna Förskolan. Tyra var på ett vanvettigt dåligt humör. Gnäll, gråt, inget funkar. Inte mat, inte sömn, inget alls. Då är det tur att vi har världens snällaste fröken på ÖF, hon vet exakt hur Tyra ska tas, hon gör det så fruktansvärt bra. Sen att hon träffat Tyra minst en gång i veckan sen Tyra var typ 2 månader spelar ju också in. Men Tyra är väldigt avvaktande till människor, även ÖF fröken som hon alltid träffar. Men på nått plan så når hon fram och har fått respekt av Tyra.

Vi var i centrum, precis som resten av Tyresös samtliga invånare. En tjej (kanske i 20-års åldern) stod och nästan skrek åt en yngre pojke och typ drämde till han på sidan av huvudet så hans mössa ramlade. Oklart om de var släkt eller inte. Jag ångrar mig fruktansvärt att jag inte gick fram och kollade läget. Oavsett vem hon var och vilken relation hon hade till den här pojken (som kanske var typ 12 år) så ger man sig ALDRIG på nån handgripligen, speciellt inte nån som är mindre. Snacka om att missbruka makt. Jag önskar att jag var modigare.

Kvällen fortsatte med en ganska ledsen Tyra som vägrar äta. Däremot så ställer hon sig vid badkaret och ler, så bada ville hon. Och bada fick hon. Hon har svårt att komma till ro också och har sovit lite idag. Och ätit lite. Vad är det här tror ni? Tänder igen (tror jag sett två röda kullar till i överkäken) eller lite växtvärk?

Höjdpunkten var Markus goda fiskgryta med Röding och ingefära.

Sen skulle vi se På Spåret. Då lägger SVT av lite då och då. Mitt i frågor. Mitt i Madrid frågorna när jag ska briljera för Markus (jag bodde där förut). Har typ aldrig hänt förut. Så typiskt att det ska hända mitt i fredagsMYSET.

Sådär, det var våran fredag. Men vi har det bra. Vi har varandra, och vi har glass. Tyra somnade tillsist, på tom mage. Men hon sover. Nu tittar vi visst på TV och myser. Markus spelar nått spel på Iphone och jag bloggar. MYSPYS
Trevlig helg på er! Ikväll är sista chansen att tävla i Cliniderm tävlingen, imorron drar jag fyra vinnare. Lycka till!

Och inte ens ett enda kort har jag att bjuda på. Ska jag lägga upp ett kort? Då väljer jag vilket jag vill som inte har nått med det här inlägget att göra, egentligen.

Bajen Tyra bearb
lycka personifierad och bättre än allt fredagsmys i världen. 2 dagar gammal.En kommentar på inlägget “mys pys myyyyyyys fredag”

  • Liw

    Haha, ja du vet ju vad jag tycker och jag skulle orka läsa ;-)
    Kram!

    2011-01-15 kl 12:15 f m

Kommentera


9 − = sex