Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Pippi

2013-08-15 @ 21:33

20130815-212200.jpg

Så har det då skett, en av sveriges största Pippi Långstrump älskare har fått träffa sin idol. Jag vet inte hur det är på Astrid Lindgrens Värld, men den här Pippi var helt fantastiskt som just Pippi. Och kombinationen med riktiga Villa Villekulla gjorde att upplevelsen blev riktigt verklig och stark för Tyra. För henne var det riktiga Pippi som var där, och Tyra är inte lättlurad, så tummen upp för Kneippbyn.

Efter en stund inne på vattenlandet så bad Tyra om att få gå tillbaka till Villa Villekulla inne på sommarlandet. Så en halvtimme innan stängning strosade vi runt inne i ett helt tomt hus. Tyra tog god tid på sig att titta runt och göra allt flera gånger. Det blev en mäktig dag för henne. Lillebror var glad att se Pippi han med. Han satt still i över en halvtimme när det var teater. Och han som vanligtvis ropar Maaaaalin halva dagarna, efter Saltkråkan filmerna, ropade idag Pippi.

Och tack Kneippbyn för att ni betalar de dyra licenserna till Saltkråkan AB så att det är Pippilåtar som spelas och sjöngs. Junibacken, som vägrar betala och därmed inte får spela Astrid Lindgren låtar, ligger en halv galax bakom vad gäller att ge barnen en riktig Pippiupplevelse.

Och Kneippbyn som sommarland får högsta betyg hittills. För en treåring var det bättre än Liseberg, Gröna Lund och Furuvik. Massor, och verkligen massor, av studsmattor och hoppborgar. Ett par lagom karuseller, trädkojor, lekparker och bra mat. Dessutom trevlig personal, genuint glada. Det verkar vara en bra plats att sommarjobba på. Vattenlandet är nog mer för större barn, men vi vuxna hade roligt där! Det var dessutom strålande sol och riktigt varmt, så ett dopp var efterlängtat.

20130815-212119.jpg

20130815-212212.jpg

20130815-212838.jpg

Och förutom Pippi så var inte helt oväntat roddbåtarna favoriter. Tyra skulle absolut ro, så det blev mest runt och lite åt nån sida.Kommentera


× fyra = 4