Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Post, räkningar, skräp och sånt

2012-09-24 @ 13:09

Jisses vad dagarna går fort, jag fattar inte. Idag har jag typ 1 timme kvar innan Folke vaknar, ska äta mellis, kläs på och kastas ner i vagnen för att hämta Tyra. Sen tar vi en prommis eller en tur till lekparken innan vi måste hem och laga mat. Sen leker vi, nattar Folke, myser med Tyra, nattar Tyra. Sen brukar jag fundera i typ 2 minuter om jag ska träna och brukar ofta komma fram till att just idag inte är helt optimalt för det. Inte inne i ett helt bra flow just nu vad gäller träning. Men det brukar ge sig sånt där.

Idag har jag bara hunnit få Tyra till dagis, betala räkningar (JAAAAA, vad….roligt), öppnat post jag inte hunnit öppna den senaste veckan, och glädjas åt att vi har sophämtningsvecka på våran gata för våran soptunna var överfull. Livet är så spännande. Jag har dessutom brummat igång jobbdatorn och planerat in lite jobb i höst. Efter att ha läst igenom det här inlägget så förstår jag hur viktigt det är att jag kommer ut och jobbar lite så jag får se lite av resten av världen.

Det var allt. Just det, och så har jag i vanlig ordning hållt reda på Folke och gjort det jag kan för att han inte slår sig sönder och samman.


Folke tuggar gärna på saker han inte ska tugga på. Lite såsom Folke är mest hela tiden. Dessutom på ställen där han inte ska vara (häromdagen hittade jag han halvvägs in i tvättmaskinen).En kommentar på inlägget “Post, räkningar, skräp och sånt”

 • Frida – Militärmamman

  Hahaha!! Du är så rolig!
  Kan ju vara kul att jobba lite. Väldigt lite, men ändå.
  Dagarna går så sjukt snabbt och det är väldigt lika varje dag även fast jag njuter mycket med. Jag är däremot, fortfarande inne ett träningsflow. Hur orkar man med vardagen om man inte tränar, undrar jag mer… Det ger sig!
  Men du ska veta att det var du, Linda, som i somras när jag inte fick ihop mitt liv smidigt, som inspirerade mig till att träna även om det skulle bli kl 21 på kvällen. Det var så du skrev och det fastnade jag för. tack!!
  Och GRATTIS!!!

  2012-09-24 kl 10:43 e m

Kommentera


+ 6 = femton