Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Projekt hall

2013-08-24 @ 22:27

20130824-222225.jpg

Jag har länge haft funderingar på hur våran groventré ska kunna bli en fungerande hall. Jag har tusen olika skäl till varför den borde användas mer, speciellt på vintern. Mer plats i vanliga hallen. Snöskottning och snöras från taket är andra parametrar som väger tungt, groventrén ligger bättre till på vintern. Vi använde den som huvudsakliga ingång under större delen av förra vintern, bara det att alla kläder fick flyttas och hängas upp i vanliga hallen.

Nu finns här krokar, hatthylla och skohyllor. Även sådana där skoskåp på väggen, men de ska användas till mössor, vantar, tjocksockor, fejkkragar, fleecetröjor och sånt. Vi har golvvärme i huset som uppvärmning, så därför gör det inget om de slänger kläderna på golvet jämt. Men med färgglada krokar i barnens höjd kan man ju alltid hoppas på att dem hänger upp sina grejer själva.

20130824-222258.jpg Även vagnen får plats med mycket råge. Nu när vi bara har den här vagnen så innebär det att vi inte längre har en vagn i vanliga hallen. Märklig, men skön känsla, att efter nästan fyra år inte ha en vagn i hallen.Kommentera


+ ett = 2