Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Söndag

2011-10-30 @ 20:01

Efter att ha spenderat dagen med att dra loss en av bilarna ur gräsmattan (M hade en förhoppning att få dit en båttrailer och vinterförvara båten på, men vi kan säga att det behöva trä eller betong som underlag för att lyckas), krattat bort löv (det sorgliga är att hälften av löven är kvar på träden så det var inte sista gången), storstädat huset och lite allmänt fix, så var vi väl värda en god bit mat.

Problemet är att vi bor i Stockholms restaurangfattigaste kommun, så man tager vad man haver. Jag sörjer fortfarande att greken i Trollbäcken las ner. Gud vad jag saknar deras moussaka. Nu körde vi ett wildcard och provade indiern i Trollbäcken. Det var ok.

Det var ett sånt ställe där det fanns vaxdukar med fisktryck och halva inredningen blinkade. Så Tyra var nöjd. Hon hade inga problem att få ner Tandoori kyckling. Däremot fick hon mangojuice av ägaren som nog hade en sockerhalt som hennes kropp aldrig förr druckit. Hon drack oavbrutet till glaset var tomt, helt okontaktbar. Sen var det som om ungen var en duracellkanin som pratade oavbrutet.

Tyra är förresten en stjärna som inte påverkades av att klockan skruvades tillbaka. 7.40 den nya tiden vaknade hon, klart godkänt. Och kom i säng i rätt tid nu på kvällen. När sockret väl kom ur kroppen så däckade hon ihop rejält.

Dagens dos av suddiga Iphone bilder? Kommer här!

20111030-195320.jpg

Jag är så nöjd över att ha övertalat Markus om en stringhylla i sovrummet. Vi har fortfarande vår stora bokhylla med böckerna på övervåningen tills vi antingen köper ett nytt TVmöbel/bokhyllesystem till allrummet på bottenplan eller tills vi är klara där uppe och bokhyllan kan användas igen. Och jag känner mig inte riktigt hemma utan böcker runtom mig. Så nu känns det bättre!

20111030-195731.jpg

Dessutom har jag fått dit en del av vår reselektyr. Jag kan avslöja att åtminstone en av platserna kommer att besökas av hela familjen nästa år (och det är inte Stockholm). Jag gillar reseböcker, köper alltid en eller ett par när vi ska nånstans. Trevligt att läsa på flyget, och ett bra minne sen att ha i bokhyllan.En kommentar på inlägget “Söndag”

  • HeLena

    Vad bra det blev med hyllan!! Det är verkligen en jättesnygg klassiker. Mysig helg låter det som, förutom bilen då..

    Hoppas ni får en fin vecka så får vi synas snart!

    2011-10-31 kl 6:00 f m

Kommentera


sju + 4 =