Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Tårt torsdag.

2012-06-28 @ 22:09

Idag var det avslutning på Öppna Förskolan med tårta och allt, och vi infann oss, jag och barnen. Så synd att personalen vill ha semester för vi älskar verkligen att gå dit. Nåväl, vi roar oss rätt bra själva också. En dag med två barn är ju aldrig händelselös, om vi säger det som så.

Idag så gjorde Tyra världens kullerbytta ner på flaket till trehjulingen, som hon hade fyllt med vatten. Det är bara hon som kan lyckas med såna saker. Hon blev blöt och skulle då såklart av med alla kläder. Vi var påväg ner till lekparken så jag övertalade henne att behålla trosorna på åtminstone. Det är liksom inget folklöst område vi bor i, så det räckte väl med att hon sprang barfota halvnäck. Men i lekparken var det en vattenpöl och det tog ju inte många minuter innan hon satt i den och det var slutet för trosorna.

Men helnaken kan jag inte ha henne springandes eller cyklandes runt i Tyresö Strand. Så jag fixade en klänning av Folkes filt. Hon var nöjd, jag var nöjd. Och så kan en eftermiddag te sig hos oss.

20120628-213951.jpg20120628-213940.jpg3 kommentarer på inlägget “Tårt torsdag.”

 • karins blogg – om livet i linoleumheaven

  Tänk vad olika man ser på det där med nakenhet. Jag har också lite svårt att tänka mig barnen helnakna så där. Mest för att man inte vet vad det är för tokar som smyger runt i buskarna. Kanske med kamera. Eller bara med sjuk fantasi.

  2012-06-28 kl 10:21 e m
 • Linda

  Jag förstår din tanke men tycker det är synd att vi lever i en värld där barn inte får vara just barn. Där man som förälder måste tvinga barnen att ha kläder på sig för att det finns dumma vuxna runt i kring. De flesta barn älskar ju att gå utan kläder i perioder.

  2012-06-29 kl 12:06 e m
 • Frida – Militärmamman

  Hahaha!!! Ja, det kan hända mycket på en eftermiddag!
  Vad häfig hon är! Och vad du är påhittig med!

  2012-06-29 kl 11:12 e m

Kommentera


5 + ett =