Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Tävla med Cliniderm!

2011-01-04 @ 21:33

IMG_3186

Som jag bloggat om tidigare så har jag testat nya ansiktsprodukter från Cliniderm. Jag har genom Buzzador dessutom fått fyra gåvopaket att tävla ut. Varje paket innehåller sex stycken 5 ml flaskor med dagkräm, ansiktsserum, cleansing milk, nattkräm och tonic. Flaskorna är små men krämerna är dryga så de räcker gott och väl för att kunna prova på och se vad man tycker.

Att tävla och få chansen att vinna en gåvobox är enkelt!

Svara på frågan: För vilket klimat är Cliniderm speciellt anpassat för? Svaret kan ni hitta här. Maila svaret till lin_san@hotmail.com.

Skriv en kort motivering till varför du vill vinna som kommentar till det här inlägget

Sista tävlingsdag är den 14 januari

Lycka Till!7 kommentarer på inlägget “Tävla med Cliniderm!”

 • Helena

  Åh! Jag skulle jättegärna vilja vinna dessa produkter för att det är så svårt att hitta något som verkligen fungerar. Att få ett sånt här paket är en unik chans att prova något som man inte bara kan köpa för att testa.
  Att huden utsätts för stora påfrestningar nu under vintern känns jättetydligt på mig. Varmt och torrt inne och kallt ute som gör att huden reagerar med torra och röda partier.. Det vore superbra att få testa något som är utvecklat för klimatet och känslig hy!

  2011-01-04 kl 10:52 e m
 • Annica

  Det skulle vara jätteskoj att få vinna dessa produkter och sen att få testa dem på min hy som nu fått några år på nacken för att se hur de fungerar på den.
  Det märks tydligt nu med tanke på våra växlande årstider.

  2011-01-04 kl 11:18 e m
 • Malin

  jag vill vara med!! Har mailat dig nyss.

  Här är min motivering:
  Jag har testat massvis med produkter och lagt ner massvis med pengar på min hy… den påverkas jättemycket av klimatet här och blir liksom yttorr (speciellt på vintern). Jag tycker inte att något har funkat hitills. Jag skulle jättegärna vilja vinna det här kitet eftersom att det skulle ge mig en chans att få testa Cliniderm – så att jag kan se om det funkar på mig utan att behöva lägga ut en massa pengar på själva testandet!

  Hoppas på tur!
  Kram Malin

  2011-01-06 kl 7:14 e m
 • Hanna

  Jag vill tävla, och allra helst vinna ;)

  Min hud kan absolut inte beskrivas som klädsam porslinhy. Om ögonlocken flyttar på sig när man sätter ögonskugga och kråkfötterna vid ögonen spretar mer än ögonfransarna behövs något bra. Hoppas att jag har turen att få prova om Cliniderm är det jag behöver.

  Må gott!

  2011-01-07 kl 8:47 f m
 • Anna O

  Jag vill vinna Cliniderm produkterna eftersom jag är gravid och min redan torra hud har blivit ännu torrare. Det skulle vara perfekt att få prova på några nya krämer, och att få skämma bort sig lite extra!

  2011-01-13 kl 10:30 f m
 • Aurora

  Jag vill gärna vara med och tävla så här i sista stund=)
  Jag är på jakt efter hudvårdsprodukter. Jag har inte regelbundet använt mig av hudvård. Nu efter denna kalla vinter och efter att jag har fått en son med vakna nätter så har min hud tagit stryck så jag behöver börja ta hand om mig själv.
  Kanske är Cliniderm den rätta hudvårdsprodukten för mig, som kommer göra mig till människa igen?

  Håller tummarna!
  Ha en bra dag!
  /Aurora

  2011-01-14 kl 3:13 e m
 • matilda

  kom ihåg att jag gärna vill vara med och tävla såhär i sista minuten!
  skulle väldigt gärna testa cliniderm och se om det är något för mig, ända sedan jag var gravid med saga har min hy inte varit den bästa och hudvård är inte det första jag unnar mig, tyvärr! det borde det bli ändring på, man får ju inte glömma att ta hand om sig själv bara för att man blivit mamma så detta skulle vara en ypperlig chans!
  jag mejlar dig svaret och hoppas på att jag hinner vara med och tävla :)

  2011-01-14 kl 8:24 e m

Kommentera


− ett = 1