Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Testar nått nytt

2012-09-25 @ 20:37

Vi har länge gått runt och tyckt att vi inte hinner nått här hemma. Alla måsten känns många och tiden är knapp.

Nu testar vi att inspireras av Militärmamman och hennes planering. Veckan är nu planerad, och jag märker direkt stora fördelar. Bl.a. att vi redan nu diskuterat och löst de delar av vissa dagar som det är lite oklarheter om tider och vem som ska göra vad. Istället för att göra det 5 minuter innan.

Det enda stora måstet som jag inte vetat när vi ska hinna med är lite utefix och en tur till tippen. Dessutom har vi lite ströshopping av kläder och presenter som ska hinnas med innan det blir lördag. Nu är det inplanerat och därmed slipper jag ägna tid åt att tänka på när vi ska göra det.

Jag har dessutom planerat in 3 stycken träningspass. Som tur är fungerar jag som så att jag gör saker om det står att jag ska göra det.

Alltså, jag tror det här är lösningen på mycket. Jag är försiktigt positiv att vi nu skapat oss en ny bra vana. Veckoplanering. Vad ska göras? Vem ska göra det? När gör vi det? Otroligt simpelt.

20120925-203343.jpgEn kommentar på inlägget “Testar nått nytt”

  • Frida – Militärmamman

    Jag tror att det är nyckeln till framgång, just att det reder ut när, var, hur. Och att man slipper lägga energi på att stressa när man funderar kring allt bara. Hoppas det funkar för er och att ni planerar om när det blir för tungt, om ni kommer på nåt lättare.

    2012-09-25 kl 10:15 e m

Kommentera


två + 8 =