Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Tips

2011-08-28 @ 09:00

Jag gillar som sagt att handla second hand av flera oika anledningar. Men det är oslagbart bra alltså. Blocket, Tradera och Loppi.se är såklart jättebra ställen att köpa saker på. Men jag ska tipsa om vart jag har köpt våra PoP kläder begagnat, nämligen på PoPs egen köp och sälj sajt! Har ni inte besökt den sidan så tycker jag att ni ska göra det.

Vi har hittills köpt mammakläder och mammajacka till mig, kläder och ytterkläder (bl.a hennes skaljacka och skalbyxa) till Tyra. Jag tycker det är super. Nästan alla gånger har jag lagt in en ”att köpa” annons, och ganska fort får man mail av folk som vill sälja sakerna. Jag tycker att det är lite enklare än att hålla på och buda.

Just nu så såg jag iallafall att det finns vantar, vinteroveraller och sånt till salu, ett tips till er som vill spara en slant pengar. Jag la iallafall just in en annons om att jag vill köpa underställ till Tyra. Ska man ha en massa ombyten av underställ (som inte är det billigaste som finns) så vill jag försöka få tag på några begagnade. Ska ta en tur till Gröna Villan också tänkte jag lite senare och bunkra upp med extraskor, extravantar och extrakläder. Dagisgrejer med andra ord.En kommentar på inlägget “Tips”

  • matilda

    Jag är sjukt dålig på att köpa begagnat. Saga har några (väldigt få egentligen) ärvda plagg och resten nytt. Så har hon ändå en massa kusiner att ärva av, men det blir ändå så att jag köper nytt. Egentligen är det ju super med second hand, både ur ekonomisk och ekologisk synvinkel. Jag borde nog bättra mig. Men vi i Finland har inte lika bra köp och sälj-sajter som ni har tycker jag! Låter ju toppen detdär med att man får så snabbt svar på ”önskas köpa” annonserna! Hoppas du får tag på underställ åt Tyra :)

    2011-08-28 kl 12:04 e m

Kommentera


5 + = tretton