Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Tyra, kan du säga?

2011-01-20 @ 10:00

En återkommande fråga just nu. Vi är säkert jättejobbiga, men Tyra tycker det är jättekul att få härma ord, och vi blir så stolta så vi nästan spricker när hon får till orden hyfsat bra. Jag har även börjat förstå henne mer och mer vad hon vill och vad hon menar. Igår på jobbet så tyckte hon det var kul att få briljera. Man frågade henne om hon kunde säga deras namn, och tro det eller ej så lyckades hon träffa in stavelserna i de flesta namn. Tex så blev Ulrika iiikka, Gina fick hon tom till, fast Giiiiiiiia. Men ändå. Tyra är Titti iallafall, ibland Tyyyya. Att hon kan säga bil är ju ingen hemlighet längre eftersom hon satt och hoppade och studsade i vagnen igår när vi var i stan och skrek bil varje gång det åkte förbi en bil. Och det kommer ganska många bilar dårå i stan.

Idag skulle jag ha varit på ett efterlängtat Tupperware party, jag är en riktig jäkla hemmafru nu asså. Men det kanske är barndomsnostalgi, vad vet jag. Men jag skulle behöva lite smarta plastgrejer att ha i kylen och skafferiet. Jag var skittaggad att gå på det här alltså. Nu vart det tyvärr inställt idag och förflyttat. Men istället så har jag Markus hemma hela dan idag, och det är väldigt skönt att vara hemma hela familjen mitt i veckan såhär. Eftersom att Markus ska jobba hela helgen så kompenserar vi hela helgen på en dag. Mycket lek och bus med andra ord. Och träning på friskis för mig.Kommentera


åtta − 4 =