Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Tyras egen dag

2011-04-27 @ 18:47

Imorron är det Tyras namnsdag, eller en utav dem. Men det är självaste Tyra dagen. Eftersom hon fyller år en vecka innan julafton så har vi bestämt att vi ska uppvakta henne på hennes Tyras dag. Den kommer ganska lägligt såhär i april, så då kan man passa på och köpa lite sommarleksaker som man annars inte får där runt julen. Men framförallt så får hon en egen dag som inte är så nära inpå alla andra högtider.

I år så är det väl inte väldans mycket som hon behöver, men vi har iallafall köpt en liten sopborste och ett pussel som vi hoppas är lagom mycket utmaning för henne. Sopborsten kommer hon med all säkerhet gå lös på här på altanen, hon älskar att sopa.

20110427-194643.jpg

Hon har börjat tröttna på sånt pussel som det är figurer som man ska passa in pusselfigurerna i. Hon blir uttråkad jättefort, speciellt nu när hon typ memorerat de pussel hon har. Jag tror att det här pusslet är liksom nästa steg. Det stod iallafall från 1.5 år på den. Det är ett vanligt rampussel på 12 bitar med knoppar på. Istället för att hon ska passa in en figur i ett hål, som det är i de andra knoppusslen som hon har, så ska man nu passa ihop bitarna, som i ett vanligt pussel. Även fast det är ljusår lättare i det här pusslet. Det var iallafall det enda pusslet jag hittade som uppfyllde det som vi tror Tyra behöver, fanns inte så många sådana här pussel.En kommentar på inlägget “Tyras egen dag”

 • Natasha

  Låter bra med en egen Tyra-dag :)
  här har vi bestämt att vi ska införa nåt som heter midsommarpresent, Douglas fyller ju oxå år nära julen och det kan va bra med lite nya leksaker halvårsvis :)
  Hoppas allt rullar på bra för er, själv börjar jag jobba på måndag och det känns faktiskt rätt skönt :)
  Kram Natasha

  2011-04-27 kl 7:49 e m

Kommentera


1 + ett =