Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Tyras sömn

2011-01-05 @ 21:00

en uppdatering på sovläget för Tyra som jag skrev om tidigare i veckan. Vi har kämpat på och inatt så var det ganska lugnt faktiskt, hon vaknade två gånger och gnällde till, men somnade om utan att jag behövde gå upp och ens stoppa i nån napp. Men sen så vaknade hon till vid femtiden, och då finns det inte en chans att jag håller på och ska ha henne att somna i typ en timme. När klockan är fem och en bebis har vaknat finns det bara en sak som gäller, söv ungen fort som bara den! Så hon fick komma till våran säng och somna. Tänker ju inte gå upp fem på morgonen, inte ens för att vara principfast.

Nu ikväll så la jag henne i sängen direkt efter vällingen. Efter en kvart så sov hon, utan ett minsta gnäll. Jag var tvungen att gå in och kolla till henne för att det var så lugnt och skönt, och då sov hon. Skönt. Vi är på rätt väg. Det kan ju vara nått annat som spökar som gör att hon vaknar och är orolig på nätterna, utveckling, intryck osv. Så det kanske blir lugnare snart och hon inte vaknar alls på hela natten som det var förr. Vi får se.2 kommentarer på inlägget “Tyras sömn”

 • Hanna – mamma till ღNeoღ

  jobbigt med sömnproblem. skönt att hon somnade gott ikväll iaf. ^^ hoppas hon sover bra hela natten… håller tummarna!

  kram kram

  2011-01-05 kl 9:04 e m
 • sara – mamma till wilda

  Hoppas natten som gick var problemfri =)

  Ja, jag är oxå livrädd, men hon älskar dem och har inte mage att smälla dem hahahhaa

  2011-01-06 kl 7:30 f m

Kommentera


− tre = 6