Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

underBARA BARN 2012

2012-09-24 @ 17:12

Så var det dags igen för underBARA BARN som i vanlig ordning går av stapeln i Stockholmsmässan i Älvsjö. Den 12-14 oktober är helgen som man ska boka in i kalendern.
Jag har även i år haft lyxen att bli bjuden på bloggfrukost den 12 oktober och chansen att gå runt en stund innan mässan öppnar. Men till er andra så säger min erfarenhet mig att man ska undvika de där första timmarna som de öppnar på fredagen. Och vill man inte kriga efter nått speciellt som nån utställare har i begränsad upplaga så är nog typ lördag eller söndag eftermiddag bäst att vara där. Men är ni där på fredag förmiddag och ser mig så lova att hojta till!3 kommentarer på inlägget “underBARA BARN 2012”

 • Barnprylsbloggen

  Och jag som tycker det hr varit rätt lugnt på fredagarna tidigare? Men nu har jag inte så mycket val, för hela helgen är uppbokad och jag måste såklart dit en sväng, så jag kommer självklart på Bloggfrukosten jag också!

  2012-09-24 kl 7:15 e m
 • karins blogg – om livet i linoleumheaven

  jag fick inte gå. undrar vad det baserade urvalet på!

  2012-09-24 kl 8:58 e m
 • ida-maria

  Då ses vi på bloggfrukosten!

  Stackars Karin som känner sig utanför nu :(

  2012-09-26 kl 4:07 e m

Kommentera


5 × nio =