Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Uppskattat

2012-02-29 @ 20:56

Tyra har vart ledsen några dagar nu när vi lämnat henne. Inte bara för att hela hennes livssituation är annorlunda, utan också för att hon lämnas en ny tid 2 dagar i veckan. Då kommer vi när dem ska gå ut precis. Det här är inte populärt hos Tyra som gillar att få komma in och leka lite inomhus när hon lämnas.

Sen så beror det såklart till stor del på att Folke har kommit. Fröknarna har dock sagt att det bara tar en liten stund innan hon vänjer sig och allt blir som vanligt vid lämning igen.

Ena fröken har iallafall fattat att jag gått och grubblat på det här att hon blir så ledsen. Så idag när jag hämtade så hade hon skrivit ner hur Tyras dag har varit idag. Jätterolig läsning var det iallafall. Och jag uppskattar verkligen att hon gjort det här. Även fast jag aldrig tvivlat på att Tyra har det bra när hon väl lugnat ner sig.

20120229-205309.jpg

Sen kan man ju konstatera att det verkar vara otroligt roligt att vara på dagis. Min favorit av vad Tyra gjort idag är ; ”..går och gömmer sig för dinosaurierna med Maja och Meja”.

Vi har vetat att hon leker mycket med Maja och Meja, men när man läser vad hon gjort idag så ser man att de här tre tjejerna leker ihop nästan hela tiden. Kul att veta, speciellt eftersom jag känner Majas mamma lite. Kan man ju fixa att de leker tillsammans hemma någon gång ibland.

Dagens höjdpunkt är ju lätt 12 grader och sol. Och jag är glad att vi köpte ett fodrat galonställ till Tyra från Stadium i helgen. Man skulle ju kunna tro att alla bloggare i södra Stockholm är sponsrade med ett sånt här galonställ eftersom typ alla verkar ha köpt ett i helgen. Tyra fick ett grönt, dagisgrejer försöker vi hålla hyfsat unisex så det kan ärvas av Folke. Det är inget kul att behöva köpa onödigt mycket saker till ungarna när dem ändå bara ska ha det på dagis.

20120229-205405.jpgEn kommentar på inlägget “Uppskattat”

  • ida-maria, Nackas egna mammablogg med BF 22/4

    Everest/Stadium borde fånga detta tillfälle och köra lite sponsring till mammabloggarna i höst när det dags för nästa omgång inhandling av ytterkläder till dagis ;) Snacka om marknadsföring!

    2012-03-02 kl 1:34 e m

Kommentera


fyra × = 32