Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Familjen Lassar är äntligen hemma.

I torsdags skrevs vi ut från Neo BB . Åhhhh så skönt att få vara på hemmaplan. Egentligen skulle vi legat kvar i ytterligare två- tre veckor men då våra flickor utvecklats så bra och visat fram fötterna samtidigt som Andreas och jag oxå varit alerta och mottagliga för allt nytt att lära i samband med prematurbarn så fick vi förtroendet att få ett specialprogram. Läkarna berättade att personalen smittats av vår entusiasm. Vilket kvitto=) Vi kommer att ha hjälp tre gånger i veckan av hemsjukvården och på Måndag kommer dom hit. Just nu är det amning,  flaskning  och blöjbyten som gäller. Vi har bestämt oss för att ta det lugnt med allt övrigt och boa in oss tillsammans med flickorna allt annat får helt enkelt vänta. I helgen har syster Caroline varit hemma hos oss då både jag & Andreas ligger efter med sömnen och i morgon kommer min väninna Alexandra hit så att vi kan få lite avlösning. VI ÄR LYCKLIGT LOTTADE som har sådana vänner och familj=) Mamma & pappa har ställt upp med handlingen, det är mycket som ska inhandlas och med tre blir det just lite extra.

Lovade tidigare att jag skulle berätta lite om förlossningen. Här kommer en kortfattad version;

Vi lades in på BB avd 63 i måndagen den 4 jan. Innan inskrivning fick vi en genomgång om vad som väntade oss. På dagen med stort D, vaknade jag och kände mig förhållandevis lugn och cool i allafall fram till strax innan 08.00 då det var dax att rulla er till förlossningen. Väl inne så började jag att skaka i hela kroppen. Jag försökte med allt för att coola ner mig men det bara eskalerade, tillslut blev jag riktigt nervös då jag insåg att narkosläkaren var på ingång och det var dax för  ryggmärgsbedövningen. Var ju livrädd att skakningarna skulle göra så att sprutan hamnade fel……ja man är ju inte i sina sinnes fulla bruk. Allt gick såklart bra och bedövningen tog 5 min att verka och själva förlossnigen gick i ett rasande tempo. Stephanie kom 08:57, Savannah 08:58 och Alicia 08:59. Narkosläkaren återberättade allt som pågick och barnmorskorna kom förbi mig med flickorna en efter en innan dom gick iväg till behandlingsrummet. Allt var över & klart på ca 1,5 timme. Andreas gick iväg med flickorna och jag fick åka till uppvaket. När det värsta illamåendet var över så var det då ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄntligen min tur att få träffa mina älsklingar. Jag rullades ner i säng till BB neo, avd 71 och möttes av Andreas som satt med Stephanie  & Savannah på bröstet. Jag rullades fram till Alicia som grabbade tag i min hand och där och då blev jag mamma.

IMG_2572Savannah Victoria Martina ( efter gudmor) Lassar

IMG_2557Stephanie   Victoria Alexandra ( efter gudmor) Lassar

IMG_2583Alicia Victoria Helene ( efter gudmor) Lassar
Kommentera


sex − 1 =