Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Idag är tjejerna två veckor gamla=)

Vi hade tänk ta en liten promenad , Lisa från hemsjukvården tyckte vi kunde passa på då det är plusgrader. Hade det inte varit för min rygg så hade vi i allfall tagit en liten prommis. Hade ont i nedre delen av ryggen i slutet av graviditeten och tycker det blivit värre sedan dom föddes. Det värker så in i bomben, känns som att den ska gå i bitar.  Har tagit två panodil och en voltaren men jag vill inte proppa i mig en massa tabletter då jag ammar, nu vet jag att jag får och kan men jag är mån om mina små älsklingar. Är det någon som vet en duktig massör som kanske t.om är specialiserad på gravid massage och massage efter förlossning? Jag tar gärna emot tips=) tjejerna sover och Andreas passar på att duscha, har precis själv duschat och klivit ur nattsärken . Jag har bestämt mig för att inte ha dåligt samvete för det utan jag njuter av varje sekund och jag måste säga att jag har fått tre väldigt snälla tjejer som för det mesta sover. Lite gnäll blir det när dom har gjort i byxan annars gnyr dom för att pocka på att det är dax för käk.

Strax efter kl 16.00 ska Titti & Benji mina kollegor  som sänder eftermiddagar på RIX FM ringa mig.IMG_0066Mina små älsklingar
Kommentera


+ sju = 8