Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Laserpen gebruiken met een railsysteem

Ik heb deze laserpen gekocht omdat ze zeiden dat het een besparing op het geld was, ik heb twee geweren met dit product gebruikt. Mijn vraag is hoe kan dit goedkoper zijn dan het gebruik van kogels zoals vroeger. Deze jongens zijn helemaal niet professioneel. Als je een railsysteem hebt dat qua breedte vergelijkbaar is met mijn wapen, zou het kunnen werken. Ik luisterde naar de kijkers op deze laser. Ik stelde vragen aan van andere eigenaren (bedankt, je weet wie je bent) … Toen ik deze aanblik had, was ik geschokt! Ik ken mijn wapens waarneming; de punt was REEDS NOODZAKELIJK! Ik hoefde niets aan te passen! Een andere recensent zei dat de batterijklep open ging. Dus een stukje Gorilla-tape dat in de groef is gestoken, voorkomt dat de hendel beweegt. Laat LT drogen … Ik geloof dat deze stappen mijn eerste poging tot een succes maakten … Nu, naar de pompoen.

Als ik schiet: tien stappen (dertig voet) gaat eerlijk over het ACCURATE bereik van een pistool. De groene laser bevindt zich in een plastic behuizing en is zeer gemakkelijk te gebruiken. Daarna schiet je gewoon "AT" op iets. Ik heb een vijf-inch-groep in dit bereik als ik het kalme en halve doel, half spiergeheugen ben. In een echte situatie zul je niet kalm zijn en zal je hand niet zo stabiel zijn als in je achtertuin. Op dertig stappen zette ik de stip op de pompoen en (om een ​​mogelijke situatie in de praktijk te simuleren) SNEL tien ronden erin leeg. Ik heb niet de tijd genomen om te mikken, alleen om er zeker van te zijn dat de stip nog op de pompoen zat … alle tien schoten waren in die pompoen! De groepering was niets voor Bragg, maar het klopte. Ik controleerde naderhand en het zicht was nog steeds op het doelwit. En de punt is nog steeds dezelfde grootte op dertig voet als op tien.

Ik hoopte een fatsoenlijke groene laserpen te krijgen zonder veel te betalen. Hij sluit prima aan op mijn pistool en is gemakkelijk in het huis te zien (ik heb het bij daglicht niet uitgezocht). Mijn probleem is dat het niet nul kan blijven. Alles, nadat ik mijn pistool heb weggehaald en het vervolgens de volgende dag uit het zicht heb getrokken, is uit. Ik denk erover om het later uit elkaar te halen om te zien of ik de uitlijningsschroeven strakker naar de laser kan houden. Maar zou dit absoluut niet als bijlage en voor uw vuurwapen aanbevelen. Als trainingshulp kan ik het niet sterk genoeg aanbevelen. Nu heb ik niet eens de moeite omdat het zelden meer dan een heel kleine, nitpicky aanpassing nodig had.

Ik kan niet echt klagen. Ik heb dit voor mijn Walther PPX gekocht. Functionaliteit is echter eenvoudig. Zoals sommige andere recensenten al hebben gezegd, is de railklem van kunststof, sterker nog, het grootste deel van de behuizing is van plastic, behalve de schroef. Dat geldt niet voor mijn pistoolschieten. In plaats van het uit te proberen met een pistool en optiek dat niet was waargenomen, koos ik een geweer dat ik net op nul had gezet. Voor iedereen die een "halve maan" wazige stip zag, merkte ik dat dit gebeurt wanneer de 200mW laserpen niet recht door het vat wijst. Ik corrigeerde dit door de bout open te laten en de laser van 200 mW met de hand in de loop te duwen. Tot nu toe lijkt het te werken zoals beschreven. Ik ben nog niet naar het bereik gegaan om de nauwkeurigheid te testen, maar ik denk dat het product al zoveel heeft gedaan als ik had verwacht door me een baseline te geven om te beginnen met het op nul stellen van mijn geweer.

200mW groene laserpen

De 200mW groene laser was gemakkelijk zichtbaar op 100yds, direct aan het begin van de schemering, bij daglicht, zichtbaar voor kortere afstanden. Als ik kieskeurig wil zijn, zou ik dat willen – er was een aan / uit borduurwissel of zoiets. De enige reden waarom ik geen vijf sterren gaf, is dat het geen aan / uit-schakelaar heeft, anders dan dat, zeer tevreden, zou aanraden.

Iedereen weet dat wanneer je nieuwe lasers of optica voor je geweer koopt, je ze moet op nul zetten. Als je geen budget hebt of toegang hebt tot zeer goedkope munitie (misschien herlaad je), is het misschien niet zo’n groot nadeel, maar nog steeds. Toen ik bijvoorbeeld begon met het op nul stellen van de rode stip die ik net heb gekregen (je kunt mijn beoordeling zien) en deze laserpen niet had, begon ik met schieten op het doelwit op 50 meter en de opnamen waren niet eens op het papier.

De straal komt dan uit de muilkorf en raakt het doelwit waar de kogels zouden raken. Wat je dan moet doen is om de laserpennen aan te passen (in mijn geval een rode stip) zodat ze de stip op het doelwit kunnen evenaren. Het heeft geen aan / uit-schakelaar, dus als je het wilt uitschakelen, moet je de batterijen eruit halen.

Nadat je de batterijen van de 5mW laserpen erin hebt gestoken en de dop erop hebt geschroefd, moet je deze in de kamer plaatsen. Sluit in plaats daarvan de bres door de laadhendel vast te houden en gebruik die om voorzichtig toe te staan ​​dat de schroevendraaier sluit wanneer u op de ontgrendelingsknop op de AR drukt. De extractor extraheert de laser niet, dus als je hem wilt verwijderen, vergrendel dan de bout en kantel het geweer terug. Ik hou ervan om de stofkap te sluiten wanneer ik dat doe, zodat het niet per ongeluk in mijn ogen schijnt vanaf de stuitligging wanneer ik probeer het eruit te krijgen. Het is een laser met zeer laag energieverbruik, dus het zal niet gevaarlijk zijn als hij even in je ogen valt, maar beter dan genezen. De krachtige laserpointer maakt gebruik van verschillende soorten zichtbare en onzichtbare stralen als lichtbron, waardoor het hoge niveau van nauwkeurigheid en precieze referentielijn op de beoogde oppervlakken wordt geboden.

http://jack1987.parsiblog.com/Posts/3/Met+behulp+van+een+laserpen+rond+het+huis/