Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

En trevlig torsdag!

Var hos min barnmorska tidigare idag. Hon berömde mig för att jag är så positiv, för  jag alltid sett allting så positivt och inte suttit där och beklagat mig eller varit deppad. Hon sa att hon blir glad av att ha mig som patient! Det var ju skönt att höra, haha! Min livmoder hade växt ytterligare 2 cm, nu låg jag liiite över kurvan. Hade också gått upp ytterligare 2 kg sen sist jag vägde mig. Bebbens hjärtljud låg ”bara” på 145 denna gång. Nästa gång ska jag dit den 6 okt! Vi får se om det blir av eller ej. =)

I väntrummet var det en mamma som hade med sin bebis som var väldigt arg. Han skrek och skrek och skrek. Han skrek så mkt att min bebis kom igång där inne i magen! Kanske tänkte den: ” heeey kompis, kan du va lite tyst där ute så jag kan få slumra en stund till eller?!”

Efter det mötte jag upp Elin(en kompis från gymnasiet) för en liten träff. Och sen blev jag kvar där hemma tills kl nio ikväll! Måste säga att det var väääldigt kul att träffa Elin. Det är så sjukt att efter så lång tid som vi inte träffats och knappt pratat med varann så är allt precis som förr. Vi var jätte tajta när vi gick i samma klass. Umgicks jämt och ringde varandra varje kväll. Typiskt att man ska tappa kontakten bara för att man tog studenten och därmed träffas man ju inte varje dag som man brukade… Jag fick iaf reda på mycket roligt skvaller och nyheter idag. =) Tack Lelin för idag!

Yack-Best-Friends-54351

Imorgon är det redan fredag! Snabbt det går ändå. Vet ju knappt vilken dag det är nu för tiden. Johan ska festa till det hos en jobbarkompis imorgon eller lördag och jag har sagt till han att nu får det vara sista gången! Sen vill jag ha dig hemma eller i alla fall tillgänglig vid telefonen när det är bebisdags! Jag har inga direkta planer för helgen förutom kalas på lördag förmiddag. Sen får vi se vad helgen har att bjuda på. Vad ska ni hitta på? =)

Btw.. är det bara jag som kan få för mig att börja dammsuga kl kvart i tio på kvällen? Det gjorde jag idag, haha. =)

222222222_60416370

Time for bed! Natti natti /Malin15 kommentarer på inlägget “En trevlig torsdag!”

 • Elin Aspång skrev 24 september, 2010 8:40 e m

  TACK själv söta du!!!

 • happy room skrev 20 juli, 2018 11:23 f m

  Jag fick iaf reda på mycket roligt skvaller och nyheter idag. =) Tack Lelin för idag!

 • Kelvin Nox skrev 27 januari, 2019 3:13 f m

  nice blog i feel so happy to see both of them enjoying

 • Kelvin Nox skrev 27 januari, 2019 3:15 f m

  the nice blog is so much use for the whole mothers and they get more tips on how to treat with babys

 • siya bond skrev 9 mars, 2019 8:37 e m

  this baby is so cute and he wears the awesome dress I think that it is buying from Amazon and you can also save money on Amazon

 • Sinu Patel skrev 6 maj, 2019 6:28 e m

  Nice blog, cute babies, thanks for sharing,.
  LIC Indian

 • Ronit Bhava skrev 7 maj, 2019 2:10 e m

  Very helpful blog . Love
  your writing skills and your cute babies
  Lost Aadhar Card

 • henry carl skrev 17 maj, 2019 11:29 e m

  Many people will get many benefits by reading this type of information. Thank you for this

 • nike jones skrev 22 juni, 2019 12:02 f m

  Hon berömde mig för att jag är så positiv, för jag alltid sett allting så positivt och inte suttit där och beklagat mig eller varit deppad.

 • Francis bestro skrev 27 juni, 2019 10:54 f m

  I think this is one of the most significant information for me. And I’m glad reading your article. i also have information about iTunes gift card

 • Luis M. Nolan skrev 30 juni, 2019 12:39 f m

  I was pretty pleased to uncover this web site. I need to to thank you for ones time just for this wonderful read!! I definitely enjoyed every bit of it and i also have you bookmarked to check out new stuff on your website.

 • Tim rolex skrev 6 juli, 2019 11:30 e m

  your article is awesome always follow your blog and found the most interesting topics. I following you I also start a blog on iTunes gift card codes

 • Robert Thompson skrev 3 augusti, 2019 7:11 e m

  It’s actually a cool and helpful piece of info. I am satisfied that you shared this useful info with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.

 • Maria Bryant skrev 24 april, 2020 10:27 f m

  Thank you for posting such a great article! I found your website perfect essay writing service of needs. It contains wonderful and helpful posts. Keep up the good work MacBook Giveaway – Enter To Win MacBook Pro for Free.

 • nick jee skrev 24 april, 2020 10:29 f m

  I have read your article, it is very informative and helpful for me.
  I’m also sharing article Everything you need to know about iPhone 11 Giveaway — Chance to Win a Free iPhone 11 Pro.

Kommentera