Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Långklänning

Jag tycker det är skitsnyggt med långklänningar. Har inte alltid tyckt det. Men nu tycker jag verkligen det. Det verkar vara väldigt inne i vår/sommar för bara på H&M´s sida så fanns där typ 20-30 st att välja på. Här är några jag tycker är fina…

(www.hm.se)

Picnik collage1

Picnik collage2

Tycker ni om det??

Jag vill gärna köpa ett par st till sommaren men jag vet verkligen inte om jag passar i det. Jag kanske bara ser ut som ett tält i den!! Eftersom jag har hull och häng lite här och där så vill jag ju inte ha en för tajt. Vad tror ni? Har ni tips på vad jag ska ha för modell eller vad för mönster jag ska undvika så släng in en kommentar! :)3 kommentarer på inlägget “Långklänning”

 • Martina skrev 4 april, 2011 10:59 f m

  Jag känner likadant. Tyckte inte alls om det när de kom, men nu tycker jag det är skitsnyggt. Dock kan jag int heller har en tajt modell. Vill hitta en i ”fladdertyg”. Ser ut som gina tricot har det på sina reklamskyltar vid bussarna. Tar nog mig en titt om en månad eller nåt när det börjar närma sig lite mer… Kram

 • sawiik skrev 5 april, 2011 12:32 f m

  Jag gillar det också men är tyvärr alldeles för kort så alla är fööör långa för mig. Och lägga upp orkar jag inte…

  Sv: Tack. Loves förtjänst att headern är fin. ;)
  Oh nej! Hunden är svärisarnas. Hade inte pallat att ha både katt och hund. Nån måtta får det vara. ;) Räcker gott och väl med 2 katter och bebis. ibland får jag små ”utbrott” när katterna ska vimsa runt.

 • Mathematics Ideas skrev 21 juli, 2019 5:37 f m

  very nice… i really like your blog. Very useful informations. Thanks

Kommentera