Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Update! Min 2 åring!

Det blir dåligt uppdaterande här. Tyvärr! Jag har blivit en instagrammare istället. Men jag vet ju att några av er som inte har Instagram gärna vill läsa lite här så jag ska försöka komma ihåg er ibland också. :)

Milla har nu fyllt 2 år. Vi hade kalas hos hennes farmor helgen innan, som ni såg i ett annat inlägg. På hennes födelsedag firades hon av mig & pappa Johan på morgonen.
På eftermiddagen var vi hos moster Åsa och kalasade med alla kusiner och med moster Jenny.

Idag hade vi kalas för min familj. Kusiner, mostrar och momo & mofa. Hon har fått så mycket presenter, bortskämd är hon lillkusinen!

20121020-222718.jpg

Vi tackar så mycket för fina presenter, trevligt sällskap och snygga danssteg. Vi hade disco här hemma och Milla skuttade runt och hade skitkul. Väldigt lyckat. På kortet längst ner till vänster dansar de till ”Gangnam style” ,såklart! ;)2 kommentarer på inlägget “Update! Min 2 åring!”

  • happy wheels skrev 23 november, 2019 10:38 f m

    Vi tackar så mycket för fina presenter, trevligt sällskap och snygga danssteg. Vi hade disco här hemma och Milla skuttade runt och hade skitkul. Väldigt lyckat. På kortet längst ner till vänster dansar de till ”Gangnam style” ,såklart! ;)

  • gacha world pc skrev 10 december, 2019 10:59 f m

    HAPPY BIRTHDAY to your daughter. I’m so happy seeing a kid smile on her birthday.

Kommentera