Vägen till lyckan

Add Comment Register

2 dagar kvar till Äp

God morgon! (sista dagen med synarel+äggmognadsspruta)

Jag kan inte vara mer glad för tillfället, ledig från jobbet , sitter  i vår nya lägenhet med den utsikten,njuter av en frukost utan stress , sista dagen med sprutor . Ska bara äta min äggmackefrukost och glo lite på Tv sen ska jag börja packa. Chris jobbar fram till kl 12:00 så jag hinner i lugn och ro.

Sen blir det upp till Sollefteå och övernatta hos svärföräldrarna och lämna av hundarna sen drar vi upp till Umeå.

Känner mig lite nervös men det är ju inte första gången man är på sjukhus direkt, senast för ett år sedan jag ett mindre ingrepp som det nu heter då man gör om sina sillisar. Tycker det är lite spännande faktiskt, jag får nån typ av adrenalin av sådan spänning. Men det är ju inte kul med själva tanken av lokalbedövning + en lång jäkla kanyl rakt upp i muffen.Men det är smällar man får ta!

Överlycklig att tiden har gått så fort  , längtat efter dessa dagar väldigt länge och nu är dem här. Jag hoppas bara att allt går som det ska och att många ägg blir befruktade och att en rackare vill borra in sig hos mig. Kommer att ta med dator upp till Umeå men annars uppdaterar jag från Iphonen. Kan ju inte låta er vänta;) nej  nej.


Vackra utsikten

Vackra utsikten

Bild tagen från köksfönstret idag 7/5

Ha en bra dag !

See you on the road!

4 reaktioner på ”2 dagar kvar till Äp

 1. Andrasidan
  Hej!
  Ja visst är det mysigt. Vi bodde i samma hus innan, men åt andra hållet på markplan. Höll på att bli tokig. Alla gick ju verkligen och glodde in, hela tiden. Nu har vi solläge och stor balkong och inga nyfikna jäklar som kan glo in .
  Vi bor i en jätte populär skidort , så nu när alla har lämnat ”byn” kan man slappna av igen, man verkligen känner lugnet. Jätte fint och bra ställe. Det finns allt. Tack för komplimangen;)

 2. Lycka till! Fin utsikt, ni bor på landet! Bättre än stan. Även vi är på ”landet” sedan nåt åt tillbaka… Snygg du är förresten! 😉

 3. Hej!

  Mitt namn är Magda och jag jobbar på produktionsbolaget Jarowskij. Jag skulle behöva komma i kontakt med någon som har genomgått en IVF-behandling, vill du maila mig så berättar jag mer! :-)

 4. Spännande! Dagarna tills ÄP samt ET går snabbt. Men ruvdagarna går segare än segast :-( Är på ruvdag 3 (satte ju in embryot i fredags) och de känns som om de gått flera veckor!!! Fy tusan va segt. De kommer gå så bra skall du se, den där långa kanylen är inget att vara rädd för. Vi tatuerade kvinnor har stått ut med värre smärta skall jag säga dig. Men är man nålrädd så kan de vara värre, såklart. Men jag hoppas att de skall gå så smärtfritt som möjligt för dig. Kramar :-)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 2 = åtta