Vägen till lyckan

Add Comment Register

3 dagar kvar till bf

Ingen bebis ännu..  När kommer du lilla vän?

Inte så många som har gissat än;(

Natta : 1/2

Tyss : 6 /2 (14 dagar över tiden)

Emily : 30/1

Viktoria: 4 /2

Kajsa  : 31/1

Jessica : 2/2 , 52 cm och 3500 g!

 

 

flesta av mina vänner gissar på den 27/1

 

Var gärna med och gissa vilket datum han kommer på!

 

Har inte mått så bra i dagarna ,varit otroligt trött och även känslig i magen av minsta lilla spark.Psyket har heller inte varit i topp form, otroligt ledsen och känslig.. nån typ av blandning av frustration och dåligt tålamod.  Hormonkrock? Känner väl nån typ av känsla : Inte ska ni behöva höra på mitt gnäll – jag ska inte vara ivägen-  Jag gillar inte att behöva be om hjälp eller känna mig hjälplös. Eller så grundar sig alla dessa känslor i att jag sover dåligt och går bara och längtar efter vårat barn. Jag är ju för övrigt världens lyckligaste!

Många funderingar med en för övrigt en väldigt mosig hjärna.. Kan man verkligen bli så här trög i skallen när man är gravid? Vissa stunder kommer jag på mig själv av att jag sitter som en fågelholk och bara glor. Som att hjärnan har stängt av. Märkligt!

Igår blev jag överraskad av mina tjejkompisar med en liten babyshower! Så otroligt gulligt och uppmärksamheten behövdes verkligen. Väldigt glad för att alla presenter och lycklig för att brudarna kom och tog sig tid , det hela avslutades med en sockerkaka och färska frukter och skvaller . Blev lite sent men det var bara bra , jag sov som en stock inatt:)

Fick en blöjtårta av underbara Lena. Visst är hon duktig?

 

Idag blir en riktig fixardag , göra klart hemmet innan vi drar till Sollefteå. Christoffer jobbar sista dagen idag sen packar vi och drar till svärföräldrarna imorgon. Tänk , nästa gång vi kommer hem till lägenheten kommer vi vara tre!

Kan man vara mer taggad över att få barn eller? Vilken resa. Vilket äventyr och vilken lycka. NU börjar livet på riktigt!

 

Följ mig gärna på Instagram @mallis13

Är lite bättre på att uppdatera där känner jag:)

 

Ha en fin dag.

wish me good luck 

9 reaktioner på ”3 dagar kvar till bf

 1. Thanks , I have recently been looking for info approximately
  this topic for a while and yours is the best I have found out so far.
  However, what in regards to the conclusion? Are you positive in regards to the source?

 2. That is a good tip especially to those new to the blogosphere.
  Short but very precise info… Appreciate your sharing this one.
  A must read post!

 3. Min mail tycks ha gett vika ikväll men jag tänkte säga att jag gjort en blogg som jag tänkt försöka hålla uppdaterad. Får se om det lyckas men annars får jag maila lite uppdateringar mellan varven. Minbebis.con/blogg/natta

  Jag hoppas resan till Sollefteå gick bra!
  Lycka till nu! Många kramar natta

 4. Hej! Åå, förstår att det måste vara skitjobbigt de sista dagarna… Men fan, snart har ni ert barn hos er!!! För mig som är lååååångt ifrån bf känns det helt overkligt fortfarande. Jag tror på 2/2, 52 cm och 3500 g! 😀

 5. Hej hade bf 1 februarie men födde min son i tisdags kl 14,20 3710g 52cm lång 3 barnet men vilken kännsla hoppas du har din son snart tippar på 5 dagar då är han hos er all lycka till er
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 + = åtta