Vägen till lyckan

Add Comment Register

Annandag Jul- vecka 36 idag!

Nu är vi tillbaka  ifrån vår lilla jultripp !

Jag känner mig 100kg tyngre av all julmat , men det var såå mysigt.

Christoffers familj är helt underbar , hela familjen samlas och alla är glada och kärleksfulla. Precis så som jag har önskat mig. Det känns fantastiskt skönt att veta att mina svärföräldrar kommer ge vår son massa med kärlek och underbara minnen så länge dem lever . Nästan så att dem är mer ivriga och nyfikna på denna bebis än Chris och mig:)

Det kändes bra att komma iväg och fira julen i Sollefteå , jag får alltid en tår i ögat varje jul och tycker det är lite jobbigt att min ”familj” är så splittrade och aldrig ses. Men nu har jag en ny familj om man får vara så hemsk och säga så!

Det hände lite småsaker som gjorde mig besviken och irriterad innan vi åkte , bara som saken att man inte hör av sig till varann..jaha , du reser upp till norrland utan att kontakta mig.KUL! jag lägger inte mer energi på att bli besviken och gå runt och ha några förväntningar. Jag vet att det inte  finns någon anledning. Har det inte skett innan så kommer det inte att ske nu.

För att toppa mitt sårade hjärta kring min familj så parkerar vi bredvid min halvbror (på min pappas sida ) som stelt tvingades säga hej till mig. Vad är oddsen att vi ska parkera bredvid min halvbror som inte vill veta av mig på en helt tom parkering inne i östersund? Lång historia -kort. Min mor (väldigt ung) träffar en grek som sedan visar sig var gift och hade två barn redan. Träffar min far första gången som 13åring och har sen dess haft en ytterst liten kontakt med min far pga av hans otrogenhet och deras familjeskandal. Hans familj ser på mig som om det är mitt fel  och dem har varit ganska klara med att visa sitt missnöje med att jag finns med i bilden.

Så att träffa sin halvbror som inte vill se mig gjorde ganska ont. Därför är jag så glad av att jag har blivit så mottagen och omhändertagen  i Christoffers familj , jag känner mig som hemma och det ska bli fantastiskt kul att få spendera alla högtider med dem tillsammans med vårat lilla mirakel.

 

Till något annat , imorgon ska jag in till barnmorskan igen för att kolla hur lilla bebben ligger . Jag hoppas HOPPAS att han kan sno sig till rätta och att jag inte behöver åka 10 mil och för att göra ett vändningsförsök. Jag vill inte!

Som det känns nu och hur mycket han bökar där inne så tror jag nog inte han ligger rätt. Lill knodden måste ha vuxit mycket på senaste tiden för nu gör alla sparkar och alla knuffar ont. Känns rejält trångt där inne.

Vi får se imorgon. Håll tummarna!!

 

 

 

 

 

En reaktion på ”Annandag Jul- vecka 36 idag!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− två = 4