Vägen till lyckan

Add Comment Register

Börjar med ivf behandlingen-Synarel

Hej Vänner!

Dagen har gått otroligt fort  och jag har inte haft tid att sätta mig ner och skriva. Min  allra bästa vän har varit och hälsat på,så det vart  Skvaller skvaller skvaller , mat , skratt , dansa loss , hurtiga promenader under denna helg. Underbart! Älskar dig Gumman!

bild (2)

Äntligen kom denna dag. Började med en hund prommis på en timme ,sen ivrigt hem för att sprätta kartonger och pilla fram alla pills. Folsyra + Behepan ?? Tror det ska vara b12 vitamin.Övade en sväng innan jag började att spruta loss. Doktorn gav stränga besked att inte dra in med hjälp av gomen/halsen. Utan man ska gapa när man tar nässpray. Så det inte är något blockage utan så att man har fria luftgångar. Annars blir det att man sväljer hälften

Fick eftersmak iallafall,det smakar som om någon skulle malt ner ett gäng alvedon och hällt i halsen tillsammans med en liten ”nikokick”.Udda känsla. Hoppas verkligen inte på några biverkningar. Orkar inte med sånt.

Nu får vi bara hålla tummarna om att allt ska gå bra.

Bästa vännen sitter på väg ner till stockholm  , killen ligger däckad bredvid av matkoma/utmattning. Hundarna är slöare än vanligt. Kul,jävligt kul.Ensam och pigg. Har hittat det mest roligaste tidsfördrivet (hjärngympan) via appstore iphone. Spelet Rumble. Adda mig Mallis13. Så ska jag vinna skiten ur er.;)

Trevlig kväll på er!

/kramar

4 reaktioner på ”Börjar med ivf behandlingen-Synarel

  1. Gulliga ni! Sorry Barnsorg att jag slog dig i Rumble. TRodde jag var duktig tills en 14 årig tjej slog mig;(

    V , Tusen tack! Puss

  2. Stort lycka till önskar jag er båda. Jag håller tummarna och fortsätter följa dig slaviskt 😉
    Kramar

  3. Rumble ! Är skit roligt ! Jag addat dig nu : ) o du accepterat ! Så du vet att jaj är jag : ) lycka till med bebis försöket håller tummarna ! Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 2 = fyra