Vägen till lyckan

Add Comment Register

Funderingar… Vecka 37 (36+0)

Jag undrar lite om vissa egenskaper barnet har i magen kan märkas även efter födsel.. jag tänkte på hur vild och livlig denna lilla krabat verkar vara så kanske han blir en liten vilding även utanför magen?

Något ni mammor har tänkt på? Har bebbens ”egenskaper” i magen varit desamma utanför? 

 

Går jag nu inte över tiden allt för många dagar så blir ju denna lilla kille en Vattuman. Vilket då jag läser om Vattumannens egenskaper och jämför med mina vänner som är en sådan så kan jag gott tänka mig att det blir en liten vilding. Både jag och Christoffer är ju Skorpioner. Så det ska väldigt intressant och se hur denna lilla kille blir:)

 

Så här så står det om Vattumannen.

 

Stjärntecknet Vattumannens egenskaper

Vattumannen är ofta före sin tid och väljer att gå sina egna vägar. En egensinnig nytänkare som eftersträvar frihet och oberoende. Vattumannen är självständig och har ett stort frihetsbehov. Vattumannen ogillar inblandning från andra. Lyssnar gärna på råd, men gör i slutändan allting på sitt speciella sätt. Ofta mot strömmen, djärv, företagsam och idérik.

Vattumannen är en stor humanist som gärna engagerar sig i sociala frågor. En vid och framförallt brokig bekantskapskrets är kännetecknande. Vattumannen blir lätt uttråkad av det vanliga, monotona vardagslivet. Den som är präglad av detta lufttecken föredrar omväxling och har en dragning till udda, kreativa människor som har förmåga att leva efter sina egna normer.

Vattumannen har ofta annorlunda intressen och okonventionella åsikter och kan vara bestämd och oberäknelig. Vattumannen följer sina impulser och kan upplevas en smula nyckfull och rastlös. Många upprorsmakare, rebeller och trendsättare är präglade av detta tecken. En djärv och företagsam läggning är kännetecknande.

Planeten Uranus är tecknets härskare. Den enda planet i solsystemet som inte följer ett givet mönster utan har sina egna astronomiska regler! Det oväntade, originella sättet att förhålla sig till omvärlden är kännetecknande för Vattumannen. Envis och bestämd, hopplös att påverka och styra, men härligt uppfriskande med sin ungdomliga rebellanda och företagsamhet!

 

Spännande!

 

Ha en fin dag!

 

Nu börjar nedräkningen , 26 dagar kvar till bf!

Bjuder på dagens magbild.

 

2 reaktioner på ”Funderingar… Vecka 37 (36+0)

  1. Min bebis levde rövare jämt i magen men är ett mkt lungt barn och var även lugn som bebis. Hon hickade jämt i magen och det gjorde hon som bebis. Nu som 5 åring hatar hon att hicka. Får panik :-)

  2. Min var en riktig vilding i magen och levde rövare jämt! Och han är likadan nu. Det är full rulle hela dagarna, sitta stilla är något man bara gör om man är väldigt trött och knappt ens då.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 8 = fjorton