Vägen till lyckan

Add Comment Register

Glömde berätta en sak

Hur var er Alla hjärtans dag?

Min var helt fantastisk , såg fram emot en mysig , inget speciellt utan bara en härlig kväll med min lilla familj. Christoffer kommer hem från jobbet och beter sig lite små lustigt  , ler och bara beter sig nervöst. Han sätter sig bredvid mig i soffan och tar upp sin gitarr och spelar lite .. Efter ett tag säger han , jag tänkte spela och sjunga en låt till dig men jag är så nervös.

Han spelar låten ”You are the best thing” med Ray Lamontagne och blir själv alldeles tårögd i ögonen. Känslig som jag är blir jag också alldeles tårögd . Han sträcker fram ett litet paket och säger varsågod.

Precis när jag har fått av locket på asken ställer han sig på knä med tårar i ögonen och frågar om jag vill gifta mig med honom. Jag är då chockad och inte alls beredd på detta!!

Klart jag säger JA! Han är ju den som jag alltid har letat efter och han är mer än den rätta för mig. Han är min livspartner.

Han valde ut en jätte vacker ring och han fick mig verkligen att känna mig speciell.Synd bara att jag inte fick ha på mig ringen på en gång. Det var tydligen en kopia på den riktiga ringen som nu är beställd. Jag blev ju kär i ringen!

Vi har bestämt oss att vi vill ha en liten enkel ceremoni bara vi och två vittnen under vårkanten utomhus på någon vacker plats här i Åre.

Så nu har man nästan allt , Underbar partner i mitt liv , älskade barnet tillsammans med mannen jag vill leva mitt liv med , hundar , bil och ja.. huset får vänta.. har ni sett priserna i Åre eller?

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CAVR1SbW9fU[/youtube]

 

 

3 reaktioner på ”Glömde berätta en sak
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två × = 4