Vägen till lyckan

Add Comment Register

God morgon!

Dålig uppdatering från mig. Dag 3 med Synarel.

Jag mår hittills jätte bra, har dock fått ont i huvudet inom en timme varje gång jag har sprayat. vet inte om det är vanligt men jag brukar ALDRIG ha ont i huvudet. Måste vara av sprayen. Med tanke på mitt hälsosamma levnadssätt borde ju jag vara i topp form. Måste vara sprayen.

Jag har i två dagar bara slappat och slappat. Gud älskar att vara ledig. Speciellt nu när ”våren” har kommit. Stora delen av Sverige tjatar om värmen , solen , ute serveringar osv . Vi har SPÖregn.

Så det enda jag har gjort är att lata mig , ätit , svullat med nachochips och hemlagad Guacamole och tittat på Big brother och varvat med lite Iphone spel Rumble. I just love being lazy.

Sitter på jobbet och knegar på. Räknar timmar , minuter , sekunder tills jag får gå hem. Var tvungen att knäppa kort på min lilla skylt jag har ståendes bredvid mig. Så söt!Eller hur?!

jobb

ha en bra dag !

Kram

2 reaktioner på ”God morgon!

  1. Hej Marita! Kul med nya läsare. Blir alldeles rörd av att det finns dem som kanske går igenom samma situation eller som bara vill följa min resa. Behöver verkligen all stöd jag kan få. Många kramar!

  2. Hej!Första visiten hit för mig,jag lär titta in igen och se hur det går för er, Lycka till med allt, och framför allt tappa aldrig hoppet!
    Styrka till er,
    Marita
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju + 9 =