Vägen till lyckan

Add Comment Register

Fakta dag

God dag.

Med en kopp Thé i handen och en kaka i den andra, letar jag på nätet efter sjyssta  Ivf dokumentärer att glo på denna tråkiga och gråa dag. Hittade  en 3D animation som visar väldigt bra hur det går till. Känner mig så välinformerad efter all tid som jag har lagt ner och googlat runt och hört andras historier. Ivf expert. näe inte riktigt, men gud vad man kan snöa in på vissa ämnen. Trodde nästan inte att jag hade dessa sidor hos mig.

Har ännu inte tagit min kopp kaffe för dagen! Klappar mig själv på axeln!

kolla in detta klipp- [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GeigYib39Rs&feature=player_embedded[/youtube]

Någon mer som ska snart börja på med sin behandlning?

Ha en bra dag alla fina läsare!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 − ett =