Vägen till lyckan

Add Comment Register

Huvudet är fixerat!!

Kom nyss från Bm och jag känner en stooor lättnad.

Han har lagt sig med huvudet neråt och barnmorskan  tyckte även att  han har fixerat sig! ”Det var inte mycket hon kunde rucka på ”sa hon,, det känns väldigt skönt och nu kan jag pusta ut lite.

Han måste ha vänt sig i dagarna bara eller kanske t.o.m igår.. jag fick väldigt starka sammandragningar igår efter jobbet som kom och gick varje 18 min .. Chris började klocka mig för och se om hur lång tid det var emellan .. Tankarna började verkligen fara runt . Tänk om det är dax nu?

Hela övre delen av magen var stenhård och jag fick en obehaglig värk som kom och gick.. det höll ju bara på i några sekunder men det kändes rejält för det. Inget hjälpte , jag la mig ner och kroppen kände sig olustig , jag stod upp och vaggade kroppen. Inget hjälpte. Helt plötsligt slutade det!

Kanske det var för att lillkillen gjorde en kullebytte och vände på sig eller tränade min livmoder tro?

Idag mår jag fint, lika tung och trött som vanligt. :)

Humöret är på topp och jag känner mig redo för vilken fight som helst.

 

Ha en fin dag!

 

 

 

 

 

4 reaktioner på ”Huvudet är fixerat!!

 1. Bra! Älskar schweiz och stan D kommer ifrån! Och är typ vårväder här!
  Börjar få liten kula och känt första fladdret redan, tidigt! Men nu vet man ju hur det känns 😉 Mmsar bild när vi är i sverige igen. Puss!

 2. sara! Hur har ni det i schweiz ? Hur går det med kulan? Jag vill se babymage !! Ja , nu när bebben ligger neråt kan jag äntligen pusta ut. Snart kommer det jobbiga bara.,. da da daaah. Förlossning!
  Mpnga kramar

 3. Åå va skönt! Tänkte precis smsa och fråga om han vänt sig :) Vi fick ju åka de 10 milen pga inkompetent jäkla bm… :/ men han vände sig också sent så slapp vändning!

  Sååå spännande! Längtar efter att få höra om er förlossning och lille kille! Ni har så sjukt mkt kul framför er 😀

 4. Gud va skönt att höra! Den kullerbyttan gjorde han bra! När är han beräknad? Jag ska på UL den 14 januari! Hoppas allt ser bra ut därinne so far! Trist att det är som det är med din ”ena sida” av familjen. Men du verkar ju ha en fin kontakt med mor din :) och jag kan inte annat än instämma i det fina med att få en bonusfamilj! Har också en trasslig familj och ibland känns det skönt att komma ifrån och umgås med Andreas funktionella familj!

  Ha det finfint! /J
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 × åtta =