Vägen till lyckan

Add Comment Register

Ruvardag 11

Äntligen hemma!!

Eddie skrek av glädje när han såg flygplanet landa , nästan så att det slog lock för öronen. Skönt att få hem sambon igen efter en party helg i Gbg . Hes , luktar (passiv) rök av kläderna och trött. Men han har haft svin kul på alla spelningar och det gör min karl till en bättre partner;)

Då jag mår för bra känner jag att min nojja stiger upp i taket. Jag känner ju en massa symtom som många inte alls känner så här tidigt så jag ska ju inte tänka för mycket eller känna efter .MEN jag var bara tvungen att testa igen när jag kom hem!

Har testat tidigare med ägglossningsstickor och dom ger utslag även då man är gravid. Själva test strecket blir starkare än kontroll strecket då hcg hormonet träder fram. Jag tog min sista äl test från testlagret och fick ett starkt och fint streck innan kontroll strecket kom fram. Kändes jätte bra! Nu ska jag inte nojja eller stressa mer!

image

 

 

 

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra + 4 =