Vägen till lyckan

Add Comment Register

Ruvardag 11♥ Tjuvtest 3

Hej Tisdag!

Tisdag är här och det betyder ny arbetsvecka för mig. Jag kan säga att jag är grymt osugen att gå till jobbet idag . Vaknade flera gånger inatt och var kissnödig , varm och hade jätte ont i magen.

Jag tog ett test kl 07.00 imorse! Det dök upp snabbare och starkare än innan. Jag är gravid! Nu tror jag faktiskt på det!

Vad tycker ni? Kan man säga grattis till sig själv?  Hur går det för er andra ruvare? Någon som har tjuvtestat?

BeFunky_bild (1)

ruvardag 11

14 reaktioner på ”Ruvardag 11♥ Tjuvtest 3

 1. Hej! Ville bara lämna ett avtryck, googlade in här och insåg att vi är på samma dag i graviditeten. Så det är spännande att följa dig! Det här var vårt 5e ivf och har två missfall och ett ma bakom oss men nu hoppas vi på att det är vår tur! Längtar och är livrädd för vul, blir det 0,1 eller 2? Fick nämligen två tillbaka den här gången. Kram Johanna

 2. Ja.. jag både var och är väldigt bullig om magen.. lite ovanligt när ja tränar väldigt mkt.. jag hoppas d går jätte bra..har en bra känsla i magen iaf 😉 hoppas d lägger sig snart..stora kramar till dejb<3<3

 3. Tack Alla ni!!

  Heidimariajohanna: Ni kommer snart att lyckas! Jag bara vet det!

  Morfar: Det lutar ju åt det positiva hållet , så himla glad ! Blir många generationer nu;)

  Linn: Grattis själv till så många ägg! Herregud du måste varit jätte öm i magen innan. Guud va roligt!! Och det kommer garanterat bli många till frysen. Måste ju vara jätte skönt. Jag har fortfarande inte fått något besked. Telefonerna skulle öppnas igen imorgon den 23/5 det blir att ringa istället tror jag.
  Ja jag hade värk till och från i 3-4 dagar. Öm och hade ont om jag vred mig hastigt. Det är ju ingen lätt upplevelse direkt. Kroppen behöver vila upp sig!
  Jag håller tummarna ! Nu ska det bli barn till sverige!! 2013 här kooooommer vi!

 4. GRATTIS !!!
  sitter i umeå…efter ÄP igår.. 14 ägg hittade de. så ontboch rörelsehindrad var d längesedan jag kännde.. men d för förhoppningsvis nå gott med sig.
  Planerat återföring imorgon onsdag halv 2.. Sen är jagboxå en ruvare… :))
  Hur länge efteråt hade du värk?
  Harvdock slutat blöda..men hae som en KRAFTIG träningsvär i nedre delen av magen.
  håller alla tummar för er <3<3 kraaam

 5. Åh är så glad för er skull!! hpppas hoppas..nu får du hålla tummar och tår att det händer nåt här hos oss också… ska lämna fsh prov på torsdag ..tanta kom på besök idag=( … ger upp snart men du ges mig (oss) hopp =) kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 − = åtta