Vägen till lyckan

Add Comment Register

Ruvardag 13 fet Blastocyst

Dagen innan den stora testdagen.

Nu vet ju jag svaret redan svaret men det är ändå stort och det ger en härlig känsla att vi får kontakta ivf kliniken i Umeå med orden : Vi är gravida!

Jag är så oerhört tacksam att det har gått så här bra hittills. Jag menar mensen kom , ägglossningen skedde och det krockade INTE med någon röd dag eller helgdag. OCH av de tre frysta embryona  så var det iallafall en som klarade sig och stannade hos mig. Vilket mirakel alltså!

Nu är det bara 9 månader av rädsla istället. Visst , att komma till vecka 13 är ju som ett stort utpustande men man är ju inte så säker för det. Men så klart kommer detta gå lika fint som med vår första.

Idag har jag iallafall varit lite social med vänner och Eddie har fått leka en massa med sin kompis Loke. Meeeeeen det var trög startat för oss båda imorse. Jag kom inte ur sängen imorse då Chris klocka ringde, så dom käkade frukost och sen väckte han mig när han skulle till jobbet.

Eddie lekte på ett tag sen ville han sova igen. Vi slocknade i sängen vid 10.20 och sov till 12.45. Vi som skulle till bvc och mäta & väga , ut och gå promenad med barnvagns tjejerna och hinna äta lunch innan allt detta före 13.30. Ogillar skarpt att stressa så det var att vi struntade i allt och njöt av lunchen i lugn och ro sen iväg och lekte med Lina & Loke.

Kom nyss hem från en kvälls promenad med hundarna och känner mig relativt pigg och känner för att tillverka en massa saker. Som dessa pom poms som jag hittade när jag letade runt för lite ideer.

så himla snyggt!

Skärmavbild 2014-05-06 kl. 20.38.12

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra − 4 =