Vägen till lyckan

Add Comment Register

Ruvardag 4 fet blastocyst

Åh tiden går ju så himla segt. Kan det inte bara bli den 7e maj nån gång?!

Ganska skön dag idag utomhus , massa lekar i solen och vi passade även på att byta till sommardäcken.Känns så skönt att kunna slippa tjock overall på Eddie , ett tag kändes det som om vi var de enda i hela sverige som gick runt med tjocka vinter kläder och frös.

Humöret på mig har väl varit si så där idag ,sjukt trött och irriterad. Vaknade med en känsla av att det var kört och att jag inte tyckte mig känna något symtom som innan.

Frukost och en kopp kaffe ordnade snabbt mitt sura morgonhumör . Och så såklart den nikotinfria snusen! Flera stockar av nikotinfritt snus och koffeinfritt kaffe finns nu hemma. NU är jag nöjd. Måste ju tillägga att stockarna med snuset fick jag faktiskt av en vän som jobbade med det nikotinfria snuset.. skulle aldrig köpa det , dyrare än vanligt snus ju!

symtomer idag då..

Fortfarande svullen om magen, molvärken kommer och går ganska påtagligt under dagen, svaga hugg/strålningar i brösten  ,trött och känner mig konstant hungrig,(kan dock vara pga molvärken) Värk = hungrig antar jag min mage tror.. :)

Letade fram de gamla testen från min första graviditet dvs ett 2 dagars odlat embryo. 4-celligt. Då kunde man se ett svagt streck redan på ruvardag 8. Vilket skulle vara mycket möjligt nu denna tid då det är ett långtidsodlat embryo. Jag har ett test från rfsu hemma och clearblue testet som ska användas den 7e maj. Kanske man ska testa med morgonurinet imorgon?:) Vågar jag. Sjukt tidigt men kanske det syns nåååågot.

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


tre × 8 =