Vägen till lyckan

Add Comment Register

Ruvardag 6 fet blastocyst

molvärk och illamående. Inget nytt test gjort. Återkommer senare för uppdatering!

 

Uppdatering

Fick besök vid frukost och  hade så trevligt att jag slutade tänka på allt en stund , ganska skönt faktiskt! Det är nästan omöjligt att inte tänka på det hela tiden. Fikade ihop allesammans , gjorde lite ärenden och sen när vi skulle åka hem var jag bara tvungen att åka förbi apoteket och köpa mig ett digitalt test.

Tänk att man är så ivrig och bara vill veta !

Magkänslan har ju sagt det till mig hela tiden. Hoppas nu bara att detta lite pyre vill stanna. Överlycklig!

 

image

 

 

 

2 reaktioner på ”Ruvardag 6 fet blastocyst

  1. Hej Fanny! Va kul:) Har haft bloggen sovandes ett tag men kände att det var dax att dela med sig av sitt äventyr igen. Grattis till pojken! Vi fick oxå en son på första försöket:)
    Tack ! Hoppas nu bara att den lilla vill stanna kvar bara. Kram Malvina

  2. Hej! Kom in på din blogg av en slump :) Vilken söt dotter ni har!! Jag och min sambo har också gjort ivf vilket resulterade i en numera 4 månaders pojke som just nu ligger bredvid mig och sover :) I augusti planerar vi för syskonförsök!

    Grattis till det positiva testet, en bra bit på vägen :) Håller tummar för er!

    Kram Fanny
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 2 = fem