Vägen till lyckan

Add Comment Register

Ruvardag 7 fet

Förlåt för dålig uppdatering. Fick lite tid över igår då jag tog Eddie och åkte till mamma över helgen.

Känner mig verkligen gravid nu då jag är illamående från morgon till kväll och en jäkla massa pirr i benen. Sjukt störig restless legs pirr liksom. Jag hade det förra gången oxå jag blev gravid. Tänkte kolla med barnmorskan om det är några vitaminer jag kan ta för att få det att sluta.

Från skinkorna och ner till tårna har jag som en knivskarp nerv-pirr-strålning.

Då när det var som värst la jag två isklampar på benen då jag läste att kyla och promenad skulle hjälpa. DET hjälpte faktiskt!

Det molade mindre i magen så jag snabbt blev nojjig och tänkte en massa dumt , men illamående och strålningarna gjorde mig lugn igen. Det är ju nästan som om man vill må dåligt istället för att må bra .

Måste gå och byta en illaluktade bajja blöja nu.

Uppdaterar snart
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 + = åtta