Vägen till lyckan

Add Comment Register

Snigelfart…

Humöret går upp och ned och jag känner mig mer och mer tung . Svanken börjar värka när jag går och jag andas tyngre än vad jag trodde. På något sätt tror jag att jag är liten och smal fortfarande men det är jag ju inte. Kroppen kan bli jätte tung!

 

Från att kunna gå raska snabba steg vankar jag mig framåt i snigelfart och känner svanken värka.. uff!

Jag känner mig däremot vackrare och snyggare än vanligt och håret är dubbelt så tjockt och torrt än det brukar vara?!Mycket händer med ens kropp och det är bara att gilla läget.

Vi har nu börjat våran föräldragrupp och vi ska på vår andra träff nu på tisdag. Jag hade ju en bild utav hur det skulle vara : Männen sitter bakom tjejen och hjälper henne att andas med andningsövningar i en ring på golvet.. eller att vi skulle få träna och klä på dockor. Ja låter konstigt men jag har väl sett för många 80 tals filmer kanske.

Vi fick träffa dem andra och sitta i grupper och gå igenom olika frågor kring ledighet , egen tid , förväntningar osv. Nästa träff ska vi kolla på en förlossningsvideo. Kommer bli mycket spännande!

I vår grupp så är det födsel i slutet av Dec , jan och mitten av Februari. Tjejen som ska ha i December var mindre än mig och tjejen som ska efter oss var dubbelt så stor som mig.Vad olika det kan vara från person till person. Kände mig väldigt smal och snärt efter att ha sett dem andra:)

Appropå förlossningsvideo så googlade jag och Chris såklart då vi kom hem från första träffen och hittade en massa hemska videor! Stort misstag. Både chris och jag grät sedan gick det över till någon typ av skräck då vi halkade in på nån tysk tjej som föder hemma utan what so ever hjälp från någon annan . Jätte läskigt!

 

Jag känner dock att det är viktigt att förbereda sig men efter att ha sett stora anusar som nästan höll på att sprängas och läkare som klipper dig i snippan så vart jag lite avtrubbad. shit vilken grej att gå igenom! Hade tänket ” Alla kvinnor har fött barn i årtionden , varför ska man inte klara det?” Men nu är det mer , herregud klarar man det DÄR?!

Vi har ju passerat 3 månader nu och nu börjar nedräkningen till 2 månader:) Vad annars vill man göra?!

We love you /Mom and Dad
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 + sex =