Vägen till lyckan

Add Comment Register

tisdag 13 november

Bloggen har blivit bortglömd.. förlåt.

Jag är nu i vecka 29 (28+6) snaaaart vecka 30. yeh!

Vi har nu gått igenom den tredje föräldraträffen .. vi stod för fikat denna gång.  Hoppas vi höjde ribban extra högt:) Nybakad morotskaka Mmm

 

Denna gång gick vi igenom tång , sugklocka och smärtlindring. Eftersom jag är lite utav ett kontroll freak så har jag redan googlat denna info och pratat noga om detta innan.. Jag vill bara att allt ska gå bra och att bebisen kommer ut frisk och hel. Smärta får man lida igenom oavsett i livet.

 

Nu vill jag bara att bebis ska komma och tiden ska gå fort. Det verkar vara så mysigt att bara få ligga bredvid sin bebis och titta på hon/han.

Jag har iallafall börjat simma varje måndag eftersom jag känner av lite smärta i svanken.. så himla skönt att bara komma iväg och röra på sig och flyta runt i vatten. Jag äälskar verkligen att vara i vatten.

Bikinin börjar bli för liten dock.. men tycker jag ser hyffsat bra ut iallafall.:)

 

5 reaktioner på ”tisdag 13 november

 1. Hej!
  Vill bara säga att jag tycker du är så himla fin!!!
  Är själv en väldigt tattuerad tjej som gått igenom 3 ivf omgångar utan resultat. Vet hur mycket fördomar man möter därute! Gravid och tattuerad, var stolt :-)

 2. Tack Siri!
  Du gillar den tatueringen jag minst gillar. Komiskt! Gjorde den på en rockabilly festival ute i kylan.. men tack endå:)

 3. Hej Åsa. Va kul!
  Jag hoppas verkligen det går bra för er och att allt går som det ska smärtfritt och snabbt med positiv utgång! Ja när det gäller vår Ivf behandling så tog vi kontakt med Ove Jörgensen som har en filial I östersund. Han var jätte bra och vi fick snabbt besked via Umeå genom honom. Var det gäller västernorrland så har jag mindre koll. Googla runt lite och kolla om det finns någon fertilitetsläkare i närheten , annars kan jag tänka mig att det bara via sjkhuset man går och sedan tar umeå över . Ring även till Umeå och kolla, dem kan vara lite svåra att få tag på men det ger absolut den bästa servicen istället för dem trötta hälsocentralerna som finns. Lycka till!

 4. Hej jag hittade din blogg av en slump och genomgår just nu en fertilitetsutredning och äter mediciner. Bor även i Sollefteå och är väldigt nyfiken på vart du gick hos privatläakre?? jag går just nu på sjukhuset, men känner inte så stort förtroende för dem. Känner mig inte prioriterad eller att de bryr sig tillräckligt! Ivf kommer mest troligt bli något vi får ta till oxå! Tack för din blogg och hoppas du kan svara :) /mvh Åsa
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 + tre =