Vägen till lyckan

Add Comment Register

Tredje advent

Som ni kanske har förstått så spenderar jag ju mina härliga lördagar på kontoret … snart är min arbetsdag över och det betyder ut i snöstormen..

Vi har julmarknad och skidpremiär i helgen , så byn kryllar av entusiastiska skidåkare och knallare. Själv så ska det mycket till att jag skulle vilja ut denna kyla och blåst. Jag är hellre inne med trevligt sällskap och tända ljus en sån här helg. Det är svin kallt ute!!

 

Christoffer var och tittade på soundtrack of our lives i torsdags och ska även agera Dj på söndag för musikhjälpen, så det blir en riktig myshelg för min del. Jag har siktat in mig på bandet Movits som kommer till Åre i april.

För övrigt så ska jag nog inte klaga, mage är spänd och hård , börjar sjunka neråt och jag får smaka på strålningar i ljumskarna. Kan ju inget annat än att skratta då man inser att magen är helt skev i formen då man vaknar.. man ser ju inte riktigt klooook ut. Jag känner att huvudet fortfarande ligger neråt och jag känner av hans starka små fossingar i mina revben mer och mer.  Vi ska på koll den 27/12 för att se om huvudet fortfarande ligger neråt. Så det känns ju positivt!

 

I brist på ord bjuder jag på en skön bild.

 

 

 

En reaktion på ”Tredje advent

  1. Hej! Jag följer din blogg (och graviditet) med iver och har bläddrat tillbaka och läst från början. Jag är själv på ruvardag 9 (första ivf-försöket) och känner mig som en snurrig, arg, gråtmild och lättantändlig gasballong. Ungefär. Vi har dessutom valt att inte berätta för några (förutom 2 systrar) och jag känner att din och några fler bloggar kring ämnet fungerar som mentala bollplank! Tusen tack för det! Jag hade först tänkt skriva och tacka på instagram (jag heter jessfart där och började följa dig nyligen) men här känns bättre, med tanke på att ingen känner till vad vi går igenom. Ursäkta novellen, men det var skönt att skriva! Jag önskar dig all lycka med resten av bakningen och vidare med den lilla!
    Kram på dig!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× sju = 35