Vägen till lyckan

Add Comment Register

v 8 (7+2)

God kväll!

Det har hittills varit en fartfylld arbetsvecka  med mycket att stå i , har inte jobbat mer än 6 timmar men jag är lika slut för det. Började jobba kl 10:00 till 1300 sen hem för att vil lite och slappna av inför kvällen. Jobbet har lejt in Mat & vinklubben , så det behövdes energi inför vinprovningen.

Hemma möts jag av en småflinandes sambo som har köpt rosor i kruka ståendes i en papp påse med texten ”272 dagar som förlovade” . Det var verkligen det jag behövde , mitt hjärta smälter och jag blir varje dag påmind av vilken underbar kille jag har. Det var faktiskt det sötaste någon har gjort för mig.

blomma

Så himla söt!

Under helgen passar vi upp våra ägare och ikväll hade vi vinprovning via Mat & Vinklubben , det verkar vara ett skit bra koncept och jag blev helt såld. Man blir medlem på mat & vinklubben och därefter kan du beställa hem till din matbutik kött  , parmaskinka som har blivit lagrad i 28 månader och en massa fina viner ifrån Italien. Och ingen utav dessa viner går att köpa på systembolaget.

Är ju själv en stor rödvins älskare så det var ju lite jobbigt då alla verkligen ALLA inkl mina chefer , kollegor stod och drack vin och mumsade parmaskinka. Jag höll mig sysselsatt med att mingla och pratade resor , men alltså hela rummet stank rödvin och gasiga medelsålder magar. Inga sjysst kombo!

Kvällen avslutas med en chihuahua som envist skäller på sin egen matskål medan jag njuter av en ansiktsmask och försöker koppla av.

Kolla va fint rosorna passade in på balkongen. Älskar rosor!

Världens bästa balkong

Världens bästa balkong
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 × = fyrtio nio