Vägen till lyckan

Add Comment Register

vecka 33+6

Det är tisdag och arbetsveckan är igång.

Jag gäspar snart sönder min käft och minuterna står redan still.Det har bara gått en timme! Har fortfarande inte vaknat riktigt. Jag vill bara ligga och dra mig i sängen idag!

Vi var hos barnmorskan igår , vi följer kurvan perfekt , jag har fläskat på mig 2 kg till och bm fick nöjet igen att klämma sönder min stackars mage .. sist vi var hos Bm låg huvudet neråt , vilket jag trodde han skulle göra nu med, Men icke!

Jag var helt säker på att han låg neråt .. med tanke på allt tryck jag har känt?! Nu låg han som en banan längs min mage, huvudet på höger sida och fötterna halvt neråt och på sidan. förgrömmade onge!  Jag känner mig inte lika orolig som jag gjorde sist kring alla tankar om vändningar och sätesbjudning eller va det heter.Men jag hoppas ju så klart att han ska lägga sig åt rätt håll!

Vi ska tillbaka den 27 december och känna igen, ligger han inte rätt så måste vi åka till Östersund , ca 10 mil enkel väg och göra ett vändningsförsök. Vill inte!!

Det skulle ju vara ens vanliga otur tänker jag att han ligger med stjärten neråt… (lipmonstret kommer fram och jag känner mig som ett offer igen) Jag är oerhört tacksam att vi lyckades på vårat första Ivf försök. Men självklart önskar jag att jag inte hade behövt gå igenom alla dessa steg för att bli gravid. Tänker på mina dumma igentäppta äggledare ganska ofta.

Jag har även gjort en mental ”Bra & dåligt” lista för att få det lite positivt kring min barnlöshet. Nu är jag ju gravid och får snart träffa den lilla krabaten som är så efterlängtad men tankarna kring mitt ”handikapp”  finns där iallafall.

Och mina tankar finns speciellt där ute till er som fortfarande kämpar.

 

Nu vill jag bara hem till min älskade man , underbara människa!!

 

3 reaktioner på ”vecka 33+6

  1. Det kommer att gå bra, det är jag säker på! Och tack för dina varma tankar till oss som går i ovisshet. Står snart inte ut längre, och i morse kändes kroppen ”normal” igen, inga symptom :(? Och nu målar det igen, jättemärkligt. Har testade den 25e, men kommer tjuva den 23e.

    Lycka till och stor kram!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 + sex =