Vägen till lyckan

Add Comment Register

vecka 36 (35+2)

Hej!

Snön har vräkt ner i Åre inatt , kan tänka mig att alla skidåkare är überglada över all puder snö som ligger på skutans topp! Själv så var jag uppe vid ottan och gjorde ett besök på hälsocentralen.. dessa förbannande blodprover! Denna gång var det den sista blodgrupperingen testet. Sedan januari 2012 har jag nog fått tagit runt 35 blodprover !! Det är en del sprutor och en massa tjat om mina tatueringar:)

 

Jag har hittat en till förlossnings serie som är värd att kolla på.

 

One born every minute

 

Jag gråter varje gång, tänk att en graviditet och födsel kan vara så fint!

Sovit dåligt och känner mig illamående och trött idag.. tur att man har en förstående chef i vissa lägen. Tänkte att jag skulle göra det mesta inför helgen och sedan ge upp för dagen.

 

Ha en fin dag alla ivfare !

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 3 = noll