Vägen till lyckan

Add Comment Register

vecka 38 (37+2)

Hej!

Ja nog har ni varit nyfikna om jag hade fått bebis eller inte.. eftersom jag inte har uppdaterat något på några dagar:) Men så var det inte.. 18 dagar till bf! Vi väntar spänt på det lilla miraklet. Skulle ju inte vara  för jävligt om han kom nu faktiskt!

En tjej som var beräknad två dagar efter mig fick en dotter i lördags. Snacka om reality check. Han kan ju verkligen komma när som helst:) Visseligen är det väl bara bra om han får bakas lite längre till..

Nu har jag varit ledig i två dar utöver min normala ledighet.. och jag är REDAN rastlös. Förstår inte att jag kan bli rastlös med tanke på hur trött jag känner mig och allt jag kan pyssla med?! Det har varit skönt att kunna verkligen slappna av efter att både mentalt gått in i ledighet och även sagt  bye bye till jobbet. Trodde det skulle gnaga mer i huvudet men jag kan nog vänja mig ganska snabbt att inte arbeta:)

Jag har förberett allt hemma och gjort oss klara för en liten bebis i vårat hem, har bara några bebiskläder som jag ska tvätta och vika. Men nåt måste jag ju roa mig med;) Diskmaskinen anlände idag, världens bästa julklapp till oss båda. Vi hade diskmaskin i vår förra lägenhet och nu efter att bott utan en diskmaskin ett tag så var det ganska solklart att vi måste köpa en diskmaskin!

Välkommen hem min nya bästis!

 

 

 

Förutom nätter med lite sömn och mycket känningar ner till blygdbenet så mår vi bra. Vi väntar otåligt på att den lilla busen ska titta ut:)

Kärlek till er alla som följer min blogg.

 

Lycka till alla Ivfare

4 reaktioner på ”vecka 38 (37+2)

 1. Hej Karin! Vad roligt att du har hittat till min blogg. Har blivit sämre på att uppdatera men jag hoppas du får ut något utav mina funderingar iaf:) JAg ska absolut följa din blogg! spännande resa ni har framför er. Jag håller tummrna!!
  Kramar

 2. Hej Malvina!

  Jag var bara tvungen att berätta att vi var på vårat första VUL idag och allt såg jättefint ut!!! Är så lättad och så lycklig!

  Kram och ha det fint :)

 3. Hej, jag snubblade över din blogg redan när du väntade på pluset men jag har aldrig tidigare kommenterat. Jag vill bara passa på att önska dig/er lycka till! Kika gärna in på min nystartade blogg – kanske kommer vi att få göra en liknande resa som ni.

  villbli3.bloggplatsen.se

  Med vänlig hälsning,
  Karin
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 − sex =