Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

2 weeks later

2012-07-13 @ 08:14

Efter 2 veckor av sol sol sol och massa badi underbara Grekland har vi nu landat hemma igen. (Fasen vad kallt vi nordbor har det!!)

Vi har iaf haft det superdupermysigt!

Sidari på Korfu där vi var är verkligen ett paradis för barnfamiljer!!

Låååånggrunda stränder med svalkande vindar på kvällar och nätter vilket gjorde att ungarna sov så gött 12 timmar i sträck!!
Kors i taket!!
Vi fick alltså sovmorgon på vår semester!! Som mamma blir man såååå glad för något så självklart för andra, sömn.

Greker (iaf där vi var) verkade dessutom så otroligt barnkära och det fanns aldrig på kartan att man var i vägen trots skrikiga ungar på restaurangen.
Här hemma skulle man väl blivit avhyvlad som dålig mamma som inte får tyst på sin unge och att man ens har mage att ta med sig sina barn ut för att äta och störa andras matro. Nä, där nere skulle folk istället fram och gulla med barnen, berömma hur vackra dom var och var dom lesdna skulle det göras grimaser för att få dom glada igen. Det känns rätt annorlunda från här hemma va?? 😉

Nu ska vi bara landa på den psykiska biten innan jag hinner blogga fullt ut…… Mem det tar sig nog det med. Ska dessutom försöka övertala ”mannen här hemma” att det är läge för ny data. Det tar ju en evighet att blogga från mobilen och nu möttes jag av mail från 2 olika företag som ville att jag ska blogga om deras varor. Tåls att tänkas på, gratis är ju faktiskt bäst 😉Kommentera


+ 6 = elva