Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

3 veckor av saknad

2012-06-18 @ 09:31

I 3 veckor har mitt hjärta inte varit helt. Ett brustet hjärta som gör det svårt för en att äta, sova och orka med. En riktig kärlekssorg faktiskt.
För 3 veckor sedan flög min dotter iväg och lämnade ett stort tomrum inom mig.

Men idag flyger hon hem igen!! Jag har längtat som bara den!! Kl 3 kommer jag stå på flygplatsen och ivrigt hoppa upp och ner i ett försök att se hennes vackra ansikte bland alla andra stressade ressenärer. Äntligen blir mitt hjärta helt igen!!

Jag har lovat henne att det blir pizza idag och att kusinen får sova över. Det löftet tänker jag hålla och inatt tänker jag bädda ner mig brevid henne, hålla om henne och för första gången på 3 veckor kunna sova utan att vakna i panik av att min dotter är borta.

Är klockan 3 snart!!??Kommentera


4 − = tre